Net5: Na succes Color Run nu ook Electric Run in Nederland
07-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5884 | Tags:

 

Afgelopen zomer introduceerde Net5 The Color Run in Nederland. Na het succes van deze fun run in Amsterdam, Zwolle en Utrecht haalt de zender Electric Run ook vanuit Amerika naar ons land. Bij deze 5 kilometer avond-run is het parcours prachtig verlicht, zijn de lopers gekleed in neonkleuren en maken ze onderdeel uit van een show vol licht en geluid in een elektrisch wonderland. Na afloop is er feest om te vieren dat Net5 in 2014 alweer 15 jaar bestaat.

 

In 2013 haalde Net5 het mondiale fenomeen The Color Run naar Nederlandse bodem. Bij deze fun run worden de deelnemers na iedere kilometer in kleurpoeders ondergedompeld. The Color Run werd in drie Nederlandse steden gehouden en was zo succesvol dat de duizenden tickets per run binnen twintig minuten waren uitverkocht.

 

In 2014 trakteert Net5 ons land op een nieuw evenement: Electric Run; een lichtgevende en swingende variant op The Color Run. Tijdens Electric Run rennen de deelnemers ’s avonds in fluoriserende sportkleding door vijf verschillende werelden vol kleur en muziek. Hardlopen en entertainment komen samen waarbij het niet om de prestatie gaat, maar om het plezier!

 

Electric Run is een samenwerking tussen Net5 en Fjuze en vindt plaats in het voorjaar van 2014.

 

 

www.net5.nl

www.sbs6.nl   

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie