Net5: Vanaf 7 juli nieuwe serie A Gifted Man
05-06-2014 12:13:31 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3319 | Tags:

Vanaf juli zendt Net5 op maandag de nieuwe serie A Gifted Man uit. Deze dramaserie draait om de briljante en keiharde chirurg Michael Holt (Patrick Wilson) die door een vreemde ontmoeting met zijn grote liefde belangrijke levenslessen leert. A Gifted Man is van de schrijvers van onder andere Erin Brockovich en The Silence of the Lambs en heeft een veelvuldig met prijzen bekroonde cast. De serie is vanaf 7 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij Net5 met dubbele afleveringen.

 

Getalenteerd maar eenzaam

Michael Holt is een ontzettend getalenteerde arts die alles heeft waar een man van droomt: hij ziet er goed uit, heeft een mooi appartement, is gelukkig met zijn single bestaan en is de allerbeste in zijn vak, maar hij leeft een vrij egoïstisch en soms eenzaam leven. Op een dag komt Michael zijn ex-vrouw Anna (Jennifer Ehle) tegen en dat is best opmerkelijk gezien het feit dat zij twee weken daarvoor door een auto-ongeluk om het leven is gekomen. Anna is voor Michael altijd de liefde van zijn leven gebleven. Nu ze Michael vraagt haar te helpen haar kliniek te redden, leert hij langzaam een aantal belangrijke levenslessen.

 

Talententeam

A Gifted Man heeft heel veel talent in huis. Op het cv van hoofdrolspeler Patrick Wilson staan onder andere een Golden Globe, een Emmy en een Tony-nominatie. Zijn tegenspelers zijn Julie Benz (bekend van de serie Dexter) en Margo Martindale. Deze laatste actrice won eind vorig jaar een Emmy voor haar rol in de serie Justified. De schrijvers van de serie zijn ook niet de minsten. Susannah Grant schreef onder andere de films Pocahontas, In her Shoes en Erin Brockovich en uit Jonathan Demme’s pen komen onder andere de klassiekers Philadelphia en The Silence of the Lambs. Voor deze laatste film nam hij een Oscar in ontvangst.

 

A Gifted Man vanaf 7 juli wekelijks om 20.30 uur bij Net5

 

www.net5.nl/agiftedman

www.net5.nl

www.sbs6.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie