Netsociety gaat verder onder merknaam iProspect
27-03-2014 12:25:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3009 | Tags:

iProspect|Netsociety heet vanaf heden iProspect. De in november 2012 gevormde organisatie richt zich op verdere lokale en internationale groei met een eenduidige naamvoering en huisstijl. Hiermee worden de krachten definitief gebundeld in één identiteit.

 

Van search startup naar geintegreerd online media bureau

De basis van iProspect wordt gevormd door de historie van het ondernemerschap van ondermeer Checkit, Bookmark en Netsociety. Tegelijkertijd biedt de aansluiting met het internationale iProspect netwerk de mogelijkheid om kennis te ontwikkelen en internationale klanten te bedienen. Het “nieuwe” iProspect staat voor continue vernieuwing en verbetering, het samenwerken op basis van vertrouwen en plezier in ons vak. Daar willen we zowel onze klanten als medewerkers mee verbinden. 

 

De groeiende inzet van online media vraagt om een steeds betere regie. Op basis daarvan is een nieuwe organisatie ingericht gebaseerd op specialistische kennis in combinatie met een integrale aanpak en besturing. Hiermee kunnen wij de wensen en ambities van onze klanten verwezenlijken, nu en in de toekomst.


Maurice Pothof (business director iProspect en co-founder Netsociety):
“Toen we Netsociety zeven jaar geleden oprichtten wilden we het verschil maken in het digitale medialandschap, samen met mensen die een passie hebben voor digital. Ik ben ervan overtuigd dat we de afgelopen 16 maanden de juiste randvoorwaarden hebben gecreëerd om dit als iProspect verder uit te bouwen en onze klanten op de best mogelijke wijze te servicen. Ik zie de toekomst voor iProspect met veel vertrouwen en plezier tegemoet!”

 

Over iProspect

iProspect maximaliseert de resultaten van online media over de volle breedte van het digitale spectrum met search als basis. Gedreven door kennis, data en unieke technologie realiseert iProspect aantoonbaar rendement binnen de marketing mix voor klanten van vele A-merken binnen onder andere de retail, finance en travel branche. iProspect Nederland telt ruim 120 medewerkers, heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor) en Nijmegen (satellietkantoor) en is onderdeel van een internationaal netwerk in 43 landen. iProspect is onderdeel van het Dentsu Aegis Netwerk met de labels Social Embassy, Isobar, Amplify, Carat, Vizeum, Kobalt Media en Posterscope.


www.iprospect.nl