New York Pizza en Second Love gaan samenwerken
03-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5518 | Tags:

Nederlands’ grootste pizzaketen en een datingsite, niet iedereen zal direct de match zien. Directeur Erik Drost van Second Love legt uit; Second Love biedt het beste van 2 werelden. Een vaste  relatie met degene waar je van houdt en een spannende date met iemand die je net kent. “Voor onze voorjaarscampagne waren we op zoek naar een partner die samen met ons de voordelen van Second Love kan benadrukken.

 

In New York Pizza vonden we een geschikte partner omdat zij een Double Tasty in hun assortiment hebben. Dat is één pizza met 2 smaken. Dus kun je niet kiezen dan bestel je een Double Tasty, met op de ene helft pepperoni en op de andere helft rucola en geitenkaas, dubbel zo lekker.”

 

Martijn Bouman, marketeer van New York Pizza, is niet bang dat zijn klanten de samenwerking met Second Love niet op prijs stellen. “Onze Double Tasty biedt klanten de mogelijkheid om te bestellen wat zij lekker vinden. Second Love voorziet ook deze behoefte, maar dan op een andere manier.”

 

Vanaf dinsdag start de voorjaarscampagne en als introductieaanbieding kunnen mensen die op die dag bij Second Love een gratis account aanmaken, zichzelf trakteren op een gratis Double Tasty van New York Pizza.  Voor deze doelgroep is dat dubbel genieten.

 

Over New York Pizza

Van pionier aan het Spui in Amsterdam is New York Pizza in twintig jaar tijd uitgegroeid tot de grootste Nederlandse pizzaketen. In die twintig jaar is New York Pizza constant bezig geweest met de lekkerste pizza door het bijstellen en aanvullen van het assortiment en het veiligstellen van een constante kwaliteit van de producten. De pizza’s van New York Pizza zijn altijd Freakin’ Fresh. Pas als een bestelling binnenkomt gaan onze pizzaiolo’s aan de slag met de beste, natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. 

 

www.newyorkpizza.nl

www.secondlove.nl