Nibb-it en Etcetera lanceren campagne Ja zeggen is leuker
13-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3579 | Tags:

De campagne heeft als thema Ja zeggen is leuker. In de begeleidende commercial speelt de eekhoorn Nibby de hoofdrol. Hij is CEO (Chips Executive Officer) van Nibb-it en heeft als visie dat ja zeggen veel leuker is dan nee zeggen. En daarom heeft hij nieuwe, meer verantwoorde chips  ontwikkeld: Nibb-it Happy Ones, waardoor ouders wat makkelijker ja kunnen zeggen tegen hun kinderen.

 

Aan de nieuwe productlijn zijn hoge eisen gesteld door Smiths. Zo bevatten Nibb-it Happy Ones minimaal dertig procent minder vet dan alle andere producten in het chips en zoutjes-schap en zijn ze vrij van kunstmatige kleurstoffen.

 

“Nibb-it is een van onze focusmerken”, aldus Charlotte Zelders, senior brand manager voor het overkoepelende Smiths. “Met de Happy-Ones-range en deze campagne willen wij de kloof tussen ouders en kinderen dichten die ontstaat door ‘nee’ zeggen. Daarmee hopen we ouders en kinderen dichter bij elkaar te brengen. Wij zeggen dus nee  tegen bepaalde ingrediënten, zodat ouders wat makkelijker ‘ja’ kunnen zeggen tegen hun kinderen. En dat is ook veel leuker om te doen.”

 

 

Het is de eerste commercial die Etcetera voor Nibb-it maakt na een gewonnen pitch afgelopen december. De campagne bestaat naast TV-commercials ook uit een printcampagne en een begeleidende social pr-campagne.

 

Irene Harte,  account partner van Etcetera: “Nibb-it is een prachtig merk met prachtige producten die  ouders nu ook met een  beter gevoel aan hun kinderen kunnen geven. Met deze campagne willen we die boodschap overbrengen.”

 

Credits

Bureau: Etcetera

Creatie: Ben Imhoff & Markus Ravenhorst (CD), Maarten Reynen & Michiel Otting

Strategie: Paul van Kuilenburg, Frank Huiberts

Account: Irene Harte, Netteke Bak, Louise Mathlener

RTV producer: Rosa Staal

Productiemaatschappij: Art Core i.s.m. Nozon

Verantwoordelijke bij opdrachtgever: Charlotte Zelders, Marieke van Balen

 

www.pepsico.com

www.pepsico.nl

www.etcetera.nl

 

 

Banner