Nieuw: 3 Effie inzendmomenten
03-07-2014 09:25:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3337 | Tags:

 

Adverteerders en bureaus kunnen sinds 19 mei weer cases inzenden om mee te dingen naar de EffieAwards 2014 van BVA en VEA. Alle cases met EffiePotentieel dienen uiterlijk op maandag 7 juli 2014 bij de EffieOrganisatie binnen te zijn.

 

Nieuw dit jaar is dat de Nederlandse EffieOrganisatie haar inzenders, conform de richtlijnen van EffieWorldwide, de mogelijkheid biedt om uitstel te kopen. Er zal absoluut geen uitstel verleend worden vanuit de EffieOrganisatie, maar voor degene die 7 juli om wat voor een reden dan ook niet gaan halen is het mogelijk om tegen een meerprijs de deadline te verlengen tot en met 18 juli of zelfs tot en met 4 augustus. Meer informatie over deadline en kosten is te vinden op de EffieWebsite.

 

Quote:
Dick van der Lecq, namens de Effie Stuurgroep: “Als de deadline nadert, stromen de uitstelverzoeken elk jaar weer binnen. Om hier op een eerlijke manier gehoor aan te geven, hebben we een systeem uit het buitenland overgenomen dat ruimte kan geven en voor iedereen gelijk is“.

 

De meest prestigieuze reclameprijs voor bewezen effectiviteit wordt op dinsdag 7 oktober uitgereikt tijdens 24Festival, het dagvullende reclame evenement dit jaar georganiseerd in de ‘De Stadsschouwburg’ aan het Leidseplein te Amsterdam.

 

www.effie.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie