Nieuw jaarlijks auto-event in Lelystad: AutoWeek Live
11-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3499 | Tags:

Autoweek krijgt een eigen jaarlijks event in Leystad, toegespitst op beleving: Autoweek Live. Het evenement wordt gehouden op 7, 8 en 9 juni, drie dagen waarbij op minimaal 30.000 bezoekers wordt gerekend.

 

Uitgever Sanoma richt zich met Autoweek Live op mannen vanaf 14 jaar die auto’s en alles daaromheen een warm hart toedragen en 'hun passie op een unieke manier willen beleven op een event dat veel meer biedt dan we in Nederland gewend zijn'.

 

Voor AutoWeek betekent dit een logische, nieuwe verbreding van het mediamerk, zoals er voor 2014 nog meer initiatieven op stapel staan. Alle redactionele pijlers worden drie dagen lang vertaald naar een dynamisch event, met onder meer paviljoens in het teken van supercars, klassiekers en youngtimers, er staan diverse workshops en demonstraties op het programma en bovenal: bezoekers krijgen de mogelijkheid om zelf de nieuwste auto’s te testen. In drie dagen kunnen meer dan 9.000 proefritten worden gereden.

 

Vooral ook daarom is gekozen voor een perfecte buitenlocatie: het RDW-terrein in Lelystad, direct gelegen naast het vliegveld. De bijzondere formule van het event komt uit de koker van AutoWeek zelf en is mede gebaseerd op uitgebreid consumentenonderzoek. Bij de realisatie is als vanzelfsprekend gebruik gemaakt van de evenementervaring binnen Sanoma, dat al jaren met succes onder meer de Libelle Zomerweek, Margriet Winter Fair, Woonbeurs en Truckstar Festival organiseert. Sanoma geeft AutoWeek de kans dit evenement te organiseren en onderstreept daarmee het vertrouwen in dit nieuwe initiatief.

 

Veel importeurs hebben toegezegd te participeren in AutoWeek Live. De kaartverkoop start in maart. Via de website Autoweeklive.nl, die op 18 december online gaat, wordt de komende weken meer prijsgegeven over het programma. 

 

www.autoweeklive.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie