Nieuw magazine - Buiten koken op de BBQ
26-05-2014 11:38:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4058 | Tags:

 

Nieuw magazine Buiten koken op de BBQ laat de lezer kennismaken met de basisbeginselen van buiten koken op de barbecue. Als het kwik stijgt, doen we het bijna allemaal: barbecueën, een gezellige en smakelijke manier van koken. In de vitrines van de slagers en de vleesafdeling van de supermarkten is extra ruimte vrijgemaakt voor het barbecue-assortiment en we slaan massaal aan het grillen. Ben je benieuwd wat je nog meer kunt bereiden dan kant-en-klare spiesen en hamburgers? Laat je dan inspireren door Buiten koken op de BBQ, een magazine vol lekkere recepten van gerechten die je op de barbecue kunt maken.

 

In Buiten koken op de BBQ maak je aan de hand van simpele tips, do's en don'ts kennis met de basisbeginselen van het barbecueën. Zo zul je ontdekken welke mogelijkheden een barbecue heeft zodat je voortaan volop kunt variëren (ideaal als het meerdere dagen achter elkaar mooi weer is). In fraaie reportages wordt in woord en beeld uitgelegd hoe je, heel eenvoudig, bijzonder smakelijke gerechten kunt bereiden op basis van vlees, vis en groenten.

 

Wat is bijvoorbeeld het nut van een deksel en wanneer gebruik je deze nu wel of niet? Wat kan het nadeel zijn van gemarineerd vlees en hoe voorkom je vlammen en verbrande producten? 'Buiten koken op de BBQ' biedt uitkomst en volop inspiratie. Een heerlijke gevulde zeebaars grillen is bijvoorbeeld makkelijker dan je denkt en ook lamskoteletjes zijn makkelijk te bereiden en zijn smakelijker en malser als je ze als rack gaart. Er worden verschillende bereidingstechnieken gebruikt, mooie smaakcombinaties gemaakt en door de vele tips van ervaren barbecuers leer je de barbecue thuis optimaal te benutten. De recepten zijn niet ingewikkeld, want genieten staat voorop!

 

Buiten koken op de BBQ telt 68 pagina's en kost Euro 3,95. Het magazine is vanaf 27 mei verkrijgbaar bij supermarkten en boekwinkels en is online te bestellen via www.vipwinkel.nl

www.vipmedia.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie