Nieuw PR-bureau PR RE:PUBLIC geopend in Amsterdam
24-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7415 | Tags:

 

Deze maand ging het licht aan bij PR RE:PUBLIC, een nieuw PR-bureau gevestigd aan de Herengracht te Amsterdam. PR RE:PUBLIC is opgericht door Marloes Jonker en Janneke Versteeg, die jarenlang deel uitmaakten van het Europese PR team van Nike. Samen brengen zij meer dan twintig jaar ervaring in PR en corporate communicatie bij verschillende grote, internationale A-merken met zich mee. PR RE:PUBLIC is een allround PR-bureau, gespecialiseerd in sport, (active) lifestyle, food & fashion. Opdrachtgevers van PR RE:PUBLIC zijn onder meer Bever, ECCO, Professor Grunschnabel en SpiderTech.

 

Het team van het nieuwe PR-bureau is klein, de benadering is snel en resultaatgericht en de lijnen met opdrachtgevers en media zijn kort en persoonlijk. De passie voor het vak, in combinatie met de nodige creativiteit en een scherp oog voor detail staan daarbij centraal.

 

De werkzaamheden van PR RE:PUBLIC zijn zeer veelzijdig en variëren van het lanceren van nieuw merken, producten en diensten, het organiseren van persevenementen en –conferenties en het onderhouden van perscontacten tot de creatie van (internationale) PR- en communicatiestrategieën, crisis communicatiemanagement, herpositionering en de ontwikkeling van imagocampagnes en re-branding trajecten. Alle diensten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden worden.

 

In het kantoor van PR RE:PUBLIC aan de Amsterdamse Herengracht, op slechts een paar honderd meter van de grote winkelstraten, worden de highlights uit de nieuwste collecties van opdrachtgevers getoond. Stylisten en redacteuren zijn altijd welkom om items te lenen voor producties en een professionele online pressroom en imagebank bieden een waardevol platform aan cliënten en media.

 

Janneke Versteeg: “Tijdens onze jaren bij verschillende internationale A-merken hebben wij met veel verschillende bureaus mogen samenwerken en we hebben het doel de service die ons die jaren geboden is, samen te overtreffen

 

www.prrepublic.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie