Nieuw radiostation: Armada Music Radio
17-06-2014 12:17:42 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3626 | Tags:

 

Het radiostation Armada Music Radio gaat vandaag on air. Danceliefhebbers hebben met het online dancestation een zender dat de allerlaatste en bekendste dancetracks laat horen. Armada Music Radio is een initiatief van MyRadio en Armada Music, het muzieklabel van Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis.

 

Danceliefhebbers luisteren op Armada Music Radio naar alle stromingen binnen de dancewereld. De muziek varieert van Booka Shade, Chicane, Dash Berlin, Paul Oakenfold, Tube & Berger, W&W en natuurlijk kan de muziek van Armin van Buuren niet ontbreken.

 

Over Armada Music

Armada Music werd in 2003 door Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis opgericht. De eerste twee letters van deze namen staan gezamenlijk voor 'ArMaDa'. Door de jaren heen heeft deze platenmaatschappij talloze releases uitgebracht. In 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 werd Armada met de titel Best Global Dance Label bekroond.

 

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan veertig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.
Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

 

www.myradio.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie