Nieuw tijdschrift: Oog voor Afrika
26-09-2013 14:19:04 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5132 | Tags:

Vanaf vandaag ligt het nieuwe publiekstijdschrift Oog voor Afrika in de winkel.
OOG VOOR AFRIKA is de logische opvolger van Oog voor ZUID-Afrika dat in februari 2012 verscheen als tijdschrift en magbook over Zuid-Afrika.

 

OOG VOOR AFRIKA is van dezelfde makers als OOG VOOR ZUID-AFRIKA. Op veler verzoek heeft de redactie het perspectief verbreed en kunnen reizigers nu ook kennismaken met de omringende safarilanden. Het magazine is ook digitaal verkrijgbaar via www.oogvoorafrika.nl

 

Kleurrijk Afrikaans palet

In deze eerste editie van OOG VOOR AFRIKA worden de hoogtepunten van Namibië, Zimbabwe, Ethiopië, Tanzania en Zuid-Afrika, in woord en beeld belicht.

OOG VOOR AFRIKA is een warm en positief reis- en life style magazine voor iedereen met een grote belangstelling voor Afrika. Het zwarte continent dat staat voor avontuur en dat talloze reislustigen aanspreekt.

Lezers herkennen de emoties in de bijzondere verhalen, de eigentijdse uitstraling, de bereikbare droomwereld, de interessante, originele aanpak van onderwerpen. In woord en beeld wordt de natuurlijke schoonheid van het continent treffend weergegeven.

 

MW media is de uitgever in samenwerking met TekstBeeld/Haarlem. Al vanaf 1994 bereizen Marjolein Westerterp en Peter Boshuijzen het Afrikaanse continent. Samen verzorgen zij de teksten en onvergetelijke beelden.

 

OOG VOOR AFRIKA verschijnt 3 x per jaar in de losse verkoop.

Losse nummers kosten € 6,95

 

www.oogvoorafrika.nl

www.betapress.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie