Nieuwe afleveringen Criminal Minds bij Veronica
05-09-2013 13:56:11 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6354 | Tags:

 

 

Vanaf 18 september zendt Veronica nieuwe afleveringen uit van Criminal Minds. Na het vervolg en de spannende cliffhanger van seizoen 8, gaat de zender aansluitend verder met het nieuwste seizoen, nummer 9. In de crimeserie doet het elitieteam van de FBI er alles aan om de gevaarlijkste misdadigers te stoppen door hun drijfveren en gedrag te analyseren. De nieuwe afleveringen van Criminal Minds zijn vanaf 18 september om 20.30 uur te zien bij Veronica.

 

De eerste negentien afleveringen van seizoen 8 heeft Veronica eind 2012 en begin dit jaar uitgezonden. De overige afleveringen zijn vanaf 18 september te zien, waarna de zender direct verder gaat met seizoen 9. Vanaf 25 september zijn er na Criminal Minds om 21.25 uur herhalingen te zien van Criminal Minds: Suspect Behaviour, seizoen 1. Kortom: de BAU-teams draaien overuren op Veronica’s woensdagavond.

 

Moord, ontvoering en raadsels
In de nieuwe afleveringen van Criminal Minds reist het team onder andere af naar Rapid City, Los Angeles en Detroit om criminelen te analyseren en stoppen. In Manhattan onderzoekt het team een reeks sterfgevallen die met drugs hebben te maken. Hotch ontdekt tot zijn grote schrik dat zijn broer Sean hierbij is betrokken. Ondertussen komt Blake voor een moeilijke levensveranderende keuze te staan en richt een moordenaar zich op een van de teamleden. Hiernaast komt aartsvijand The Replicator wel erg dichtbij aan het eind van seizoen 8. Het vervolg van deze spannende cliffhanger is direct de week daarna te zien in seizoen 9.

 

Het team van experts
Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. David Rossi (Joe Mantegna) is de meest ervaren agent van het team. Hij is een onmisbare schakel in het oplossen van de zaken. Het BAU-team staat onder leiding van speciaal agent Aaron Hotchner (Thomas Gibson). Hij wint snel het vertrouwen van mensen en ontfrutselt hun geheimen razendsnel. Andere teamleden zijn: expert in dwangmatig gedrag Derek Morgan (Shemar Moore), genie Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), computerexpert Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), zijn vrouw Jennifer JJ Jareau (A.J. Cook) en het nieuwste lid Alex Blake (Jeanne Tripplehorn). Elk teamlid zet zijn of haar expertise in bij het ontrafelen van motivaties en emotionele drijfveren van de criminelen.

 

Criminal Minds vanaf 18 september wekelijks om 20.30 uur bij Veronica.


www.veronicatv.nl/criminalminds

www.veronicatv.nl

 www.sbs6.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie