Nieuwe bespaarsite BUDGER vergelijkt de hele markt
16-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3775 | Tags:

De  online vergelijkingsmarkt ligt onder vuur. Minister Schippers laat onderzoek doen naar de werkwijze van vergelijkers als Independer en Zorgkiezer, en SloopdeCrisis blijkt geïnitieerd door de winnaars van de aanbiedersveiling. Edustry lanceert nu de nieuwe bespaarsite BUDGER,- voor consumenten die op één adres álle aanbieders kunnen vergelijken en op basis van de persoonlijke situatie de hoogste besparingen kunnen vinden op vaste lasten.

 

Budger helpt de consument meer uit haar geld te halen. “Jaarlijks €1000,- kunnen besparen op vaste lasten is absoluut mogelijk”, aldus Rick Vlaar van Edustry. “Op Budger.nl kan de consument binnen e?e?n domein op eigen onderzoek uit en de ideale mix van aanbiedingen vinden die precies aansluiten op de persoonlijke situatie. Juist nu? hebben zowel consument en aanbieder behoefte aan een tussenschakel die de gehele markt inzichtelijk maakt”. Consumenten sluiten een eventuele overeenkomst af bij de aanbieder zelf. Op deze manier wil Edustry nauwe samenwerkingen aangaan met alle Nederlandse aanbieders en voor de consument primair als raadgever fungeren.

 

Vergelijk de hele markt
Budger presenteert de bezoeker een zo compleet mogelijk beeld van de markt. Zo vergelijkt Budger binnen de telecommarkt dagelijks ruim 1 miljoen prijzen bij ruim 40 webshops. Budger genereert inkomsten door middel van commissies die aanbieders afdragen voor een aangeleverde klant. Dagelijks breidt het aantal aanbieders uit. Om de onafhankelijkheid te waarborgen vergelijkt de bespaarsite ook aanbieders die ge?e?n commissie afdragen.

 

Nieuwe site, maar geen nieuwkomer
Lennart Heeremans
van Edustry: "De afgelopen twee jaar hebben wij ruim 55.000 consumenten geholpen aan een passend mobiel abonnement via verschillende websites als iPhone Deals. Met de lancering van Budger staat 2014 in het teken van expansie naar alle segmenten die vallen onder vaste lasten, samengebracht op e?e?n online platform.”

 

Over Edustry
In Nederland is Edustry actief sinds 2010 actief als full service internet bureau. Binnen de telecommarkt behoort Edustry tot de grootste online prijsvergelijkers. Daarnaast vergelijkt Edustry in Duitsland de telecommarkt met MobilDeals, welke in 2014 wordt gerelaunched als Budger.de.

 

www.budger.nl
 
  
 
 
  
Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie