Nieuwe dagelijkse versie van MasterChef bij Net5
05-11-2013 12:02:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3763 | Tags:

In 2014 keert de Nederlandse versie van MasterChef voor de derde maal terug bij Net5. Dit keer voor het eerst als dagelijkse variant! In deze talentenjacht voor amateurkoks draait alles om passie voor koken. Kookliefhebbers die mee willen doen aan de nieuwe reeks kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.net5.nl/masterchef.

 

TV-hit
MasterChef is een wereldwijde tv-hit en de koning van alle kookprogramma’s. Het succes van de Australische serie hier in Nederland heeft ervoor gezorgd dat er ook in ons land een enorme groep MasterChef-fans is. Programmadirecteur Net5, Justine Huffmeijer: “We zenden momenteel op werkdagen het vijfde seizoen van MasterChef Australië uit. Dit zorgt voor ruim 12% marktaandeel, wat heel veel is voor dat tijdslot en wat meer dan het dubbele is van het zendergemiddelde. We zijn heel trots op een A-merk als MasterChef en daarom kan een derde seizoen in Nederland niet uitblijven”.

 

Elke werkdag
Net5 heeft al eerder twee seizoenen uitgezonden met Nederlandse amateurkoks, maar dat waren wekelijkse programma’s en nooit dagelijkse. De kijker kan zijn hart dus ophalen en straks elke werkdag meeleven met de culinaire avonturen van de kandidaten.

 

Derde seizoen
Qua opzet houden we dit seizoen de structuur van de Australische serie aan. Zo moeten deelnemers bijvoorbeeld gerechten bereiden met producten uit de Mystery Box, staan er teamopdrachten op het menu en is er welke week een Masterclass. Ze worden hierbij beoordeeld door een onverbiddelijke jury die binnenkort bekend wordt gemaakt.

 

Een droom die uitkomt
Meedoen aan MasterChef is een enorme kans voor kookliefhebbers. Het programma kan je leven daadwerkelijk veranderen, zeker als je de strijd wint. Zo heeft Estée Strooker, de winnares van het eerste Nederlandse seizoen MasterChef, nu een succesvol eigen restaurant en haar eigen culinaire televisieprogramma op 24Kitchen.

 

www.net5.nl/masterchef 

www.net5.nl 

www.sbs6.nl


  
    


 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie