Nieuwe films en series in Veronica's November Premieremaand
15-10-2013 14:06:10 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3366 | Tags:

Veronica bombardeert de volgende maand weer tot November Premièremaand. Dit betekent dat er in november veel filmpremières zijn te zien, zoals The Girl with the Dragon Tattoo en Sucker Punch. Deze keer draait het in de November Premièremaand niet alleen om de films, maar ook om hitseries. Op 22 november start een nieuw seizoen van The Big Bang Theory en vanaf 18 november is de gloednieuwe serie Revolution te zien bij Veronica.

 

Filmpremières

Veronica staat al jaren bekend als filmzender en dit is de komende maand extra duidelijk te zien in de November Premièremaand. Op de eerste zaterdag van november wordt bijvoorbeeld de première van The Girl with the Dragon Tattoo uitgezonden. Deze film met Daniel Craig (James Bond) en Rooney Mara (Side Effects) werd in 2012 onderscheiden met een Oscar. Op andere zaterdagen zijn de premières van Your Highness, Unthinkable, The Thing en Conan: The Barbarian te zien.

 

Ook de dinsdagavond is gevuld met premières van blockbusters, zoals Unknown met Liam Neeson en Sucker Punch. In deze laatste titel is het jonge meisje Baby Doll (Emily Browning) door haar stiefvader (Gerard Plunkett) opgesloten in een psychiatrische inrichting. Samen met vier andere meiden probeert ze te ontsnappen. Met een virtueel wapenarsenaal komen de meiden in een strijd terecht, waarin ze vechten tegen alles wat hun pad kruist. Andere premières op dinsdag zijn TRON: Legacy, Hall Pass en Universal Soldier: Day of Reckoning.

 

Series
Naast de filmpremières gaat er in november ook een nieuwe hitserie in première: Revolution. In deze serie valt de stroom uit, over de hele wereld en voor altijd. Dit betekent geen computers, telefoons of zelfs lampen. De aarde verandert compleet; wereldsteden lopen leeg, gebouwen worden door de natuur overwoekerd, men gaat terug naar de basisbehoeften, er ontstaan verschillende burgerlegers en nieuwe vrijheidsstrijders staan op. Revolution, geproduceerd door J.J. Abrams, is vanaf 18 november wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica met dubbele afleveringen.

 

In november gaat ook een nieuw seizoen van The Big Bang Theory in première. De briljante fysici Leonard (Johnny Galecki) en Sheldon (Jim Parsons) hebben in het zevende seizoen allebei een relatie; Leonard met de blonde buurvrouw Penny (Kaley Cuoco) en Sheldon heeft een ‘Relationship Agreement’ met neurobioloog Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik). In hun vrije tijd gaan Leonard en Sheldon graag naar de stripboekenwinkel en spelen ze games met hun vrienden en medewetenschappers Raj (Kunal Nayyar), Howard (Simon Helberg) en Bernadette (Melissa Rauch).

 

www.veronicatv.nl/films

www.veronicatv.nl/thebigbangtheory

www.veronicatv.nl/revolution

www.sbs6.nl  

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie