[Nieuwe Media] LICHT op Veldhoven, Cabconverse, OOHA, Men’s Weekly, Weekblad voor Gemert-Bakel
22-08-2014 06:30:23 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3246 | Tags:

Uit de nieuwsbrief van Retriever

 

Publieksbladen

Op 23 augustus verschijnt de eerste editie van LICHT op Veldhoven van Arrogant Media. Het gratis tweemaandelijkse magazine brengt nieuws en reportages over cultuur, uitgaan, ontspanning, eten en drinken in Veldhoven. Het magazine wordt onder meer gedistribueerd in VVV-kantoren, winkelgebieden, wachtkamers en restaurants in de gemeente Veldhoven en in Meerhoven (Eindhoven). De startoplage bestaat uit 10.000 exemplaren. Kosten voor 1/1 FC zijn 475 euro.

Out-of-Home

Cabture - voorheen Taxi Vision - heeft in juli 2014 de nieuwe advertentiemogelijkheid Cabconverse gelanceerd. Cabconverse bestaat uit verschillende advertentiemogelijkheden in taxi’s: een afrekenbon als voucher, een branded brochurehouder in de taxi, product sampling door de taxichauffeur en een taxi als mobile shop. De kosten zijn terug te vinden in Retriever.

 

Op 18 augustus lanceert OOHA Media een nieuwe digitale reclamemast langs de A1 richting Hoevelaken. Het formaat is 10,24 x 6,12 meter. Het tarief voor 2 weken is 10.500 euro.

 

Huis-aan-Huis

Uitgeverij DAS Publishers! lanceert op 4 september de eerste editie van Weekblad voor Gemert-Bakel. Het weekblad wordt in een oplage van 12.000 exemplaren iedere donderdag huis-aan-huis verspreid in Gemert, Bakel, Milheeze, De Rips, Handel, De Mortel en Elsendorp inclusief alle buitengebieden. De website weekbladvoorgemertbakel.nl is reeds in de lucht. De redactie brengt onder meer nieuws uit de gemeente zoals politieke actualiteiten, alle actualiteiten voor de ondernemers, sportverslagen, culturele aangelegenheden en verenigingsnieuws. Het tarief voor 1/1 FC is 938,08 euro.

Internet

Hearst Magazines heeft op 30 juni Men’s Weekly gelanceerd. Men’s Weekly bestaat uit een wekelijks magazine voor mannen in de vorm van een app voor tablet en smartphone. De content wordt samengesteld door de redacties van Quote, Esquire en Men’s Health en bestaat uit een gevarieerd aanbod van artikelen en rubrieken over auto's, vrouwen, gezondheid, ondernemen en stijl. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden. Een advertorial kan geplaatst worden vanaf 1500 euro.

 

www.retriever.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie