Nieuwe online reisaanbieder JUST AWAY naar nederland
19-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3389 | Tags:

Vandaag lanceert de nieuwe online reisaanbieder JUST AWAY ook in Nederland na een succesvolle start in Duitsland en Polen.JUST AWAY begrijpt de veranderende behoefte om in ons drukke leven steeds vaker en korter op vakantie te gaan. De online aanbieder haakt hier op in met een inspirerende verschijning, scherpe prijzen en online “Inspirator” functie. Je vindt op de website vakanties in diverse categorieën en tweewekelijkse thema’s. JUST AWAY is het jonge zusje van een van de grootste reisorganisaties van Europa (Eurotours International) en is daarom een betrouwbare reisaanbieder.

 

Voor zowel Genieters als Stadsliefhebbers

Het wereldwijde aanbod van JUST AWAY is niet alleen ingedeeld in bestemmingen via de Finder functie, maar  ook in acht inspirerende categorieën. Zo is er voor iedere vakantiewens of vakantiedroom wat wils; van families tot koppels en van outdoorliefhebbers tot stedentrippers. JUST AWAY haakt zo met de categorie Cruise & rondreisliefhebbers in op de trend cruisen. Stedenreizigers vinden inspiratie voor citytrips wereldwijd. De categorie Bergvrienden biedt actieve vakanties in de bergen en bij het aanbod Zwemliefhebbers halen strand- en zonliefhebbers hun hart op. Ook presenteert JUST AWAY elke twee weken een tijdelijk thema zoals On top of the world en Aquaparken.

 

Gloednieuw merk met jarenlange ervaring

JUST AWAY maakt deel uit van de grootschalige Oostenrijkse reisorganisatie Eurotours en kan vanwege dit bijkomende inkoopvoordeel vakanties aanbieden tegen scherpe prijzen. Eurotours werd opgericht in 1980 en is de grootste incoming touroperator van Midden-Europa.

 

JUST AWAY op tv

JUST AWAY is de hoofdsponsor van het nieuwe televisieprogramma RTL Just Away dat aanstaande zondag voor het eerst uitgezonden wordt. Dit outdoor reisprogramma richt zich op actieve vakanties binnen Europa en wordt gepresenteerd door Koert Jan de Bruyn en Susanne Dijksterhuis. In elk van de elf afleveringen wordt een andere bestemming van JUST AWAY uitgelicht: in de eerste uitzending staat Wenen centraal. RTL Just Away wordt vanaf zondag 23 maart wekelijks om 15.55 uur uitgezonden op RTL 4. De herhalingen zijn de zondag er op om 9.00 uur ‘s ochtends.

 

www.justaway.com