Nieuwe serie Revolution in november bij Veronica
14-10-2013 12:09:24 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4437 | Tags:

 

Ons hele leven hangt af van elektriciteit. Wat gebeurt er als dit wegvalt? Vanaf 18 november zendt Veronica de nieuwe hitserie Revolution uit waarin de stroom uitvalt, over de hele wereld en voor altijd. Dit betekent geen computers, telefoons of zelfs lampen. De aarde verandert compleet; wereldsteden lopen leeg, gebouwen worden door de natuur overwoekerd, men gaat terug naar de basisbehoeften, er ontstaan verschillende burgerlegers en nieuwe vrijheidsstrijders staan op. Revolution, geproduceerd door J.J. Abrams, is vanaf 18 november wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica met dubbele afleveringen.

 

Wat gebeurt er als de wereld voor altijd zonder stroom zit? In Revolution krijgt de mensheid te maken met een mysterieuze black out waardoor er geen elektriciteit meer is. Computers, vliegtuigen, auto’s, telefoons, lampen en alle andere apparaten die stroom nodig hebben, werken niet meer. Ondanks dat het de 21e eeuw is, lijkt het er niet meer op.

 

 

Vijftien jaar na de black out heersen er lokale milities in Amerika. Danny (Graham Rogers) wordt door een militie ontvoerd om onverklaarbare redenen. Zijn zus Charlie (Tracy Spiridakos) laat het er niet bij zitten en wil Danny bevrijden. Hiervoor moet ze contact zoeken met haar vervreemde oom Miles (Billy Burke), die ooit marinier was en nu een teruggetrokken leven leidt. Charlie en Miles starten samen een zoektocht naar Danny in een gevaarlijke wereld zonder technologie. Tijdens dit avontuur ontdekken ze steeds meer over de mysterieuze black out en vermoeden ze dat er mensen zijn die meer weten over de jarenlange, wereldwijde stroomuitval.

 

De serie is geproduceerd door J.J. Abrams en Bryan Burk (Star Trek, Fringe, Lost, Person of Interest) in samenwerking met Eric Kripke (Supernatural).

 

In de Verenigde Staten was Revolution een succes met gemiddeld 7,2 miljoen kijkers. In het najaar 2012/2013 was de serie de best scorende op de Amerikaanse zender NBC.

 

Revolution vanaf 18 november wekelijks om 20.30 uur bij Veronica

 

www.veronicatv.nl/revolution

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie