Nieuwe spaarcampagne PLUS: Globe Troetels
12-08-2013 09:35:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6590 | Tags:

 

Eind augustus start PLUS een nieuwe spaarcampagne met Globe Troetels. PLUS geeft hiermee een vervolg aan de succesvolle Troetelscampagne uit 2011. De campagne wordt onder andere ondersteund met een TV commercial, een website en een wekelijkse Troetelkrant. De Globe Troetels leven verspreid over de hele wereld. Ze zijn echter verdwaald. Zo kan de keizerspinguïn bijna zwemmen in het zweet en zit de ezel flink in de nesten. Er zijn 25 verdwaalde Globe Troetels te sparen. De Globe Troetels lijken net echt en zijn lekker aaibaar door hun fluweelzachte vachtje. Bij elke Globe Troetel zit een kaartje met een leuk weetje over het dier en zijn echte leefomgeving. Op een speelse manier leren kinderen zo meer over de dieren en hun leefgebied.

 

Troetelkrant

Het laatste nieuws over de Globe Troetels is te lezen in de wekelijkse Troetelkrant. Iedere krant staat in het teken van één van de leefgebieden van de Globe Troetels. Ook staat er elke week een spel in. Uit het spel komt een aanwijzing waarmee kinderen wekelijks een spel kunnen spelen op www.plus.nl/troetels. Daarmee maken ze kans op fantastische prijzen.

 

Supertroetel

Als kinderen goed zoeken, vinden ze in de PLUS supermarkt ook drie lichtgevende eieren, die begin september uitkomen. Vanaf dat moment is de Supertroetel als Limited Edition gratis verkrijgbaar bij minimaal 35 euro aan boodschappen. Dit Troeteldier, ter waarde van 4,95 euro, is bijna vijftien centimeter lang.

 

Troetels Speelwereld

Er is ook een Troetels Speelwereld: een bouwplaat van de wereld compleet met bomen, bergen en rotsen, die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Op de Speelwereld kunnen ze de Troetels weer thuis brengen naar hun eigen leefgebied.

 

Verkrijgbaarheid

De Globe Troetels en de gratis wekelijkse Troetelkrant zijn vanaf maandag 26 augustus verkrijgbaar bij alle PLUS supermarkten. Bij elke 15 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangen klanten een gratis Globe Troetel. De Troetels Speelwereld is te koop voor 1,99 euro.

 

www.plus.nl/troetels

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie