Nike: 25 jaar Just Do It, video campagne Possibilities, gericht op vrouwen
23-09-2013 08:49:08 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4175 | Tags:

 

 

In de maand waarin Nike de 25e verjaardag van Just do it viert, probeert het merk vrouwen in heel Europa aan te moedigen om grenzen te verleggen en nieuwe doelen te behalen. Daar hoort een nieuwe campagne-video bij: Possibilities.

 

Vrijdag presenteerde Nike haar nieuwe Just do it campagne in Europa met een nieuwe versie van de ‘Possibilities’-video. De video is een ode aan de prestaties van elke vrouw die haar grenzen heeft verlegd en haar ware potentieel heeft omarmd en zo deze maand actiever te zijn dan ooit.

 

In de video maken we kennis met de hoofdrolspeelster die wordt blootgesteld aan verschillende uitdagingen en scenario’s die op haar pad komen. Ook zien we in de video popster Jessie J en voetballer Gerard Piqué van FC Barcelona. Beiden zijn het toonbeeld van het Nike ‘Just Do It’-gevoel. Jessie J is daarnaast te zien in haar eigen workout voor leden van de Nike Training Club. De video is geregisseerd door de Zweedse videoclip-regisseur Adam Berg en ingesproken door actrice Ellen Page.

 

De hele maand september organiseert Nike een serie Nike+ challenges die vrouwen stimuleert om hun eigen #justdoit reis te starten. Een goed voorbeeld is de eerste Nike+ European Challenge Run The Distance. Hierin worden vrouwen en hun vriendinnen uitgedaagd gezamenlijk een marathon te lopen in één week. De ‘NTC Early Bird’ daagt vrouwen uit hun ochtendroutines positief te veranderen en de dag goed te starten.

 

Nu de sportieve feestmaand ten einde loopt, daagt Nike in haar nieuwste ‘Possibilities’ video vrouwen uit nieuwe doelen te blijven behalen en het buitengewone tot het alledaagse te maken. Bijvoorbeeld met de Nike Running+ app, die inmiddels wereldwijd ruim 18 miljoen gebruikers heeft. 

 

 

 

www.nike.nl

 

 

Dit artikel verscheen eerder op MarketingTribune | Media

www.marketingtribune.nl/media

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie