Novisource neemt GRiP BI over
03-03-2014 14:30:29 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2857 | Tags:

Consultancybedrijf Novisource. heeft GRiP BI overgenomen. GRiP BI adviseert organisaties op het gebied van Big Data. Het bedrijf helpt organisaties bij het verkrijgen van inzicht in de informatiebehoeften en zet deze behoeften vervolgens om naar concrete ICT-oplossingen. Daarbij maakt GRiP BI gebruik van tools van Cognos, Microsoft, Oracle, SAP, OpenPages en BWise.

 

Met de overname van GRiP BI versterkt Novisource de marktpositie van haar werkmaatschappij Novisource Technology Services en breidt zij haar kennis uit van risicomanagement en informatiemanagement. Novisource richt zich met Technology Services voornamelijk op de sectoren Telecom, Technology en Utilities. Patrick Vet, oprichter van GRiP BI, gaat als ondernemer binnen Novisource verder en neemt kennis, collegae, licenties en accounts mee. Bij Novisource zal hij per 1 maart de functie van directeur Technology Services gaan bekleden.

 

De overname van GRiP BI wordt gefinancierd uit eigen middelen en zal voor 2014 bijdragen aan de omzet- en winstontwikkeling van Novisource. "Met deze overname versterkt Novisource haar proposities in het ICT-domein en geeft het verder inhoud aan haar groeistrategie.", aldus Willem van der Vorm, CEO van Novisource.

 

www.b-street.nl

www.novisource.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!