NRC Handelsblad lanceert Amsterdam katern
27-09-2013 06:29:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4405 | Tags:

 

Vandaag verschijnt het eerste exemplaar van Amsterdam-katern, de nieuwe wekelijkse bijlage van NRC Handelsblad. Abonnees in de regio groot Amsterdam ontvangen de bijlage elke vrijdag gratis. Het Amsterdam-katern is (in combinatie met NRC Handelsblad) ook verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten in de regio Amsterdam. De bijlage verschijnt in een oplage van 36.000 stuks en telt minimaal acht pagina’s.

 

Het Amsterdam-katern richt zich primair op Amsterdammers en inwoners van de regio Amsterdam. Buiten Amsterdam gaat het Amsterdam-katern met de hele digitale oplage mee. Met de nieuwe uitgave wil NRC Media een kwalitatieve impuls geven aan de lokale berichtgeving over Amsterdam. De hoofdstad is sinds kort de thuishaven van NRC Media.

 

Amsterdam Insight en factsheet

Mediabureaus en adverteerders die zich richten op de Amsterdamse regio kunnen vanaf vandaag op nrcmedia.nl/insights gratis een whitepaper downloaden met gedetailleerde en vooral relevante informatie over deze regio. Het whitepaper (getiteld ‘Amsterdam Insight’) geeft interessante inzichten in over Amsterdammers en Amsterdamse bedrijven. Ook is er een factsheet over de NRC-lezer in de regio Amsterdam beschikbaar met gerichte en relevante informatie over deze doelgroep, in vergelijking met alle Amsterdammers. Daarmee speelt de uitgever van NRC Handelsblad en nrc.next in op de behoefte van adverteerders om een zo effectief mogelijke marketing- en communicatiestrategie te ontwikkelen, die gebaseerd is op feiten.

 

 

Over NRC Media

NRC Media is uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. De betaalde oplage van NRC Handelsblad bedraagt gemiddeld 203.000 kranten* en bereikt 502.000 lezers**. Nrc.next heeft een betaalde oplage van 74.000 exemplaren*. De krant bereikt 304.000 lezers**. De website nrc.nl heeft 4,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

 

*HOI jaarcijfers 2012
**NOM Printmonitor 2012 l/ 2012 II

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie