NRC Media organiseert Insight Live
18-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4307 | Tags:

 

 

Nieuwe kanalen, nieuwe media, een anders denkende en communicerende doelgroep, hoe gaat u daarmee om?  Ga tijdens Insight Live het debat aan met  visionairs en uw branchegenoten. Weet na deze middag hoe u uw doelgroep bereikt en behoudt.  Insight Live is hét marketingevent dat u in één middag alle insights geeft over uw branche.

 

Insight Live geeft verdieping en betekenis aan  de Insights die NRC Media jaarlijks publiceert. Per branche wordt u niet alleen meegenomen in de trends en ontwikkelingen, relevante cijfers en feiten én de toekomstvisie van  toonaangevende visionairs, maar kunt u ook actief het debat aangaan met branchegenoten en de visionairs.

 

Op 19 juni 2014 kunt u voor de branches Luxury & Lifestyle, Financiële Dienstverlening en Kunst & Cultuur in gesprek over deze Insights tijdens Insight Live.

 

NRC Media Insights

De NRC Media  Insights zijn whitepapers met diepgaande informatie over consumenten in 14 branches, bestemd voor marketeers en decision-makers bij adverteerders en mediabureaus. Jaarlijks worden deze vernieuwd met de meest recente cijfers en trends.

 

 

  
Meld u nu aan

Wilt u weten hoe uw branchegenoten omgaan met de veranderingen in uw markt en hoe de visionairs hier tegenaan kijken? Meld u dan direct aan. Wij zien u graag op 19 juni 2014.

 

Het programma is volop in ontwikkeling. Houd deze site in de gaten voor updates over onderwerpen, keynotes en visionairs in het programma. Zet de datum alvast in uw agenda. Deelname aan het evenement is gratis.

Programma bekijken

 

Per branche organiseren wij een debat met de visionairs en de deelnemers onder leiding van een vakkundige moderator. Wilt u deelnemen aan dit debat? Meld u dan direct aan.

Direct aanmelden

 

 

 

 

NRC Media Insights - Nieuwe Insights over 14 branches beschikbaar.