Brochures vanaf één exemplaar bij onlinedrukkerij onlineprinters.nl
19-11-2013 15:13:21 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3450 | Tags:

Nieuwe techniek maakt het voordelig drukken van brochures vanaf één exemplaar mogelijk

 

Met een prototype voor de vervaardiging van brochures, de Bourg Booklet Maker ExPress van de firma C.P. Bourg, zorgt Onlineprinters met de productie van brochures in kleine oplagen en daarmee met het aanbod in het brochureassortiment van de onlinedrukkerij onlineprinters.nl voor een revolutie. De ontwikkeling werd in gang gezet door de afdeling productontwikkeling van Onlineprinters in samenwerking met HP en C.P. Bourg. Onlineprinters begeleidt de ontwikkeling van de nieuwe Bourg Booklet Maker ExPress sinds anderhalf jaar als competentiepartner en ondersteunt de marktintroductie met suggesties uit zijn praktijk als internationale dienstverlener voor drukwerk in Europa.

 

"Vanaf nu kunnen klanten brochures ook in zeer kleine oplagen vanaf één exemplaar tegen voordelige prijzen bij ons bestellen", vertelt Heiko Wiederer, productontwikkelaar bij Onlineprinters blij over het nieuwe aanbod van de onlinedienstverlener van drukwerk. Hoogwaardige brochures behoren in het assortiment drukwerk van de onlinedrukkerij www.onlineprinters.nl  tot de topproducten. Een nieuwigheid in de drukbranche is het aanbod om brochures met een omvang van acht tot 60 pagina's van hoogwaardig gestreken kunstdrukpapier, tweezijdig vierkleurig (4/4) bedrukt, in elke willekeurige kleine oplage met het exacte aantal, bliksemsnel en voordelig in één doorloop te laten produceren. Deze innovatieve techniek wordt mogelijk door het gebruik van de recent ontwikkelde machine voor de drukvervolgbewerking (Bourg Booklet Maker ExPress) waarin, in combinatie met een HP-Indigo-7500 digitale drukmachine, brochures binnen enkele seconden en in één enkele doorloop zowel gedrukt als verwerkt kunnen worden.

 

 

Brochures in een kleine oplage voor veel reclamedoeleinden

Er zijn veel aanleidingen om brochures in een kleine oplage te laten drukken: Het aanbod is perfect voor hoogwaardige bedrijfspresentaties, verenigingsbladen, schoolkranten, bruiloftskranten, menukaarten, beursbrochures of mailings. "Een oplage van tien stuks zal, afhankelijk van gramsgewicht van het kunstdrukpapier, rond de 42 euro liggen", vertelt Wiederer blij over de concurrentieloze, voordelige aanbieding bij de onlinedrukkerij. Daarmee wordt het maken van reclame met brochures in kleine oplagen voor nieuwe kopersgroepen lonend. "Drukken, snijden, vouwen en hechten in recordtijd: Met onze innovatieve brochureproductie in kleine oplagen nemen wij een unieke positie in onder de onlinedrukkerijen in Europa", vertelt de productmanager verheugd over de aantrekkelijke prijs-prestatiestructuur van de kwalitatief hoogwaardige brochures uit de onlineshop www.onlineprinters.nl. Snelle levertijden in heel Europa behoren tot de topservice van de onlinedrukkerij.

 

Het Duitse bedrijf Onlineprinters is een van de grootste onlinedrukkerijen van Europa. De Duitse onderneming heeft 430 medewerkers en levert via onlineshops aan 30 landen in Europa.In de PSO-gecertificeerde productie wordt al het gangbare drukwerk vervaardigd in een zeer hoge offsetdrukkwaliteit en in flexibele digitale druk en verkocht via onlineshops. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop en in de Mobile Shop.

 

www.onlineprinters.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                  Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79433