NUsport brengt app met snelste scorebord van Nederland
12-06-2014 13:20:21 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3227 | Tags:

 

 

NU.nl lanceert vlak voor vlak voor aanvang van het WK voetbal een compleet vernieuwde sportapp: NUsport. De nieuwe app (beschikbaar voor iOS en Android) biedt snel en overzichtelijk al het sportnieuws en achtergronden. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan een scorebord, waarbij alle wedstrijden in de grote voetbalcompetities op de voet te volgen zijn.

 

Met het snelste digitale scorebord van Nederland, biedt NUsport de mogelijkheid om op elke plek het WK voetbal of de grote competities te volgen. De livescore-knop geeft direct de tussenstanden in de voetbalcompetities tijdens live wedstrijden weer. Dit maakt het mogelijk om meerdere wedstrijden second screen te volgen, zonder vertraging. In het scorebord zijn per competitie alle uitslagen en statistieken terug te vinden. Ook biedt het gemakkelijk inzicht om vooruit te kijken en terug te blikken en hebben alle spelers een eigen spelersprofiel.

 

WK

De komende weken wordt er uitgebreid verslag gedaan van het WK voetbal in Brazilië. Met verslaggevers ter plaatse, liveblogs, veel ruimte voor foto’s, video’s en statistieken en een WK-poule.

 

FC Knudde

De app heeft tevens een nieuw ontwerp gekregen. De populaire columns van de vaste redacteuren en de cartoon FC Knudde zijn er nu ook te bekijken. De NUsport-app is ontwikkeld samen met sitebezoekers die zich opgegeven hebben bij het NUlab testpanel. Zij hebben vanaf de eerste schets tot de fase van het bouwen van deze app meegedacht.

 

www.nu.nl

www.sanoma.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie