OMG introduceert lokale e-mailmarketing oplossing in samenwerking met BMW
22-08-2014 07:05:11 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2716 | Tags:

Online Marketing Group (OMG) en BMW Group Nederland (BMW) zijn een samenwerking gestart waarbij BMW dealers lokaal, commerciële e-mails kunnen sturen via BMW.Mailmaps.nl. Inmiddels is deze nieuwe dienst enthousiast ontvangen door de BMW dealers en zijn de eerste lokale campagnes gerealiseerd.

 

De website BMW.Mailmaps.nl biedt de dealers een instrument waarmee zij binnen een Google Maps omgeving hun marketinggebieden kunnen selecteren, om zo de lokale doelgroep per e-mail te bereiken. Alle opt-in e-mailadressen zijn gekoppeld aan postcodebestanden waardoor lokale e-mailmarketing voor de BMW dealers mogelijk is.
 

Mailmaps

Mailmaps.nl, een lokale e-maildienst van OMG, beschikt over het grootste geprofileerde e-mail bereik van Nederland. Met meer dan 5 miljoen op permissie gebaseerde profielen uit ruim 120 kwalitatieve bestanden, is Mailmaps verreweg de grootste e-mail aanbieder op lokaal niveau. Mailmaps biedt ondernemers de unieke mogelijkheid om in 3 simpele stappen lokale doelgroepen te selecteren binnen een opgegeven postcode. Mailmaps is hiermee hét alternatief voor huis aan huis reclame of lokaal adverteren: effectiever, meetbaar, sneller inzetbaar en bovendien milieu vriendelijk.

 

E-mails verzenden in 4 eenvoudige stappen

Een BMW dealer kan binnen zijn marketinggebied één of meerdere postcodegebieden selecteren en selectiecriteria toepassen. Vervolgens voegt de dealer een unieke boodschap zoals een aankondiging, opening of een speciale aanbieding in de e-mail toe. Ten slotte kan met één druk op de knop de e-mailing verzonden worden.

 

Ondersteuning van dealers essentieel

Jeroen Keler, Manager CRM BMW Group Nederland: "Wij bieden dealers deze dienst aan en stellen hen daarmee in staat potentiële doelgroepen te bereiken op een kostenefficiënte manier. E-mail is een belangrijke communicatiemethode naar klanten en prospects. De ambitie van BMW om te groeien in volume, creëert meteen een uitdaging om potentiële klanten buiten de showroom te vinden. Met BMW.Mailmaps.nl bieden we dealers een mogelijkheid deze doelgroepen te bereiken."

 

Dealer e-mailmarketing sterk in opkomst

Edwin Basten, algemeen directeur OMG: "Het Automotive kanaal is altijd al een belangrijk en succesvol kanaal geweest binnen OMG en het product e-mailmarketing. Wij werken al jaren samen met de grootste automotive adverteerders van Nederland en hebben hiermee veel kennis en ervaring opgedaan. Advertising via dealer e-mailmarketing is voor ons de volgende logische stap binnen dit kanaal en in BMW hebben wij de perfecte partner gevonden om dit samen naar de markt te brengen."

 

BMW.Mailmaps.nl

www.omg.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie