Omroep MAX: Vanaf 2 december is Dokter Deen terug
29-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4015 | Tags:

Vanaf 2 december om 22.05 uur op NED 1 kunt u weer genieten van de gebeurtenissen van Maria Deen en haar familie op het Waddeneiland Vlieland in de dramaserie Dokter Deen. Het succesvolle eerste seizen, met Monique van de Ven in de hoofdrol, trok gemiddeld 2,3 miljoen kijkers. In de serie spelen vooral de menselijke en herkenbare verhalen over leven en dood een belangrijke rol.

 

Hoofdpersoon Maria Deen (Monique van de Ven) krijgt dit seizoen te maken met persoonlijke problemen, o.a. veroorzaakt door het Lege Nest Syndroom. Ook op het liefdesvlak loopt het niet helemaal op rolletjes. In het leven van haar kinderen verandert er het een en ander; de hoogzwangere Wendy (Lisa Smit) zorgt voor de nodige moeilijkheden maar eveneens voor het ultieme geluk. Isa (Markoesa Hamer) is een filmster geworden, maar krijgt een aantal tegenslagen te verwerken. Robbert (Jelle de Jong) wordt smoorverliefd. Ook moeder Deen (Pleuni Touw) krijgt geheel onverwacht met de liefde te maken.

 

Nieuwe acteurs dit seizoen zijn o.a. Hans Croiset, die na lange tijd weer opduikt op het eiland. Hans Dagelet speelt de rol van psychiater, Oren Schrijver is als Freek een nieuwe aantrekkelijke inwoner op het eiland en ook de prachtige Sophie van Winden zorgt voor de nodige opwinding. Zij vullen de vertrouwde cast aan, die ook dit seizoen bestaat uit onder andere Monique van de Ven, Pleuni Touw, Liz Snoijink, Leopold Witte, Jelle de Jong, Markoesa Hamer, Lisa Smit, Huub van der Lubbe, David Lucieer en Benja Bruining.

 

In de aanloop naar de serie introduceren we op 29 november in Dokter Deen, de Introductie de nieuwe acteurs en hun personages. Verder is er een terugblik op het vorige seizoen en een vooruitblik naar dit seizoen.

 

De scenario’s zijn geschreven door Edwin de Vries en Simone Kome van Breugel en worden geproduceerd door Eyeworks Film & TV Drama in opdracht van MAX.

 

Aflevering 1 – 2 december
Maria Deen wil haar zwangere dochter behoeden voor gevaar, maar Wendy heeft andere plannen. Maria’s ex-man, Sven, komt na drie maanden afwezigheid plotseling terug. Oscar is bij Maria ingetrokken, maar heeft zijn zinnen gezet op een nieuw project. Isa viert triomfen. Robbert houdt een feest. Zijn vriend Paul komt voor het eerst na zijn ongeluk weer op het eiland. Moeder Deen krijgt onverwacht wel heel spannend bezoek..

 

MAX: Dokter Deen,de Introductie (werktitel) 29 november om 16.00 uur op NED 1
 

MAX: Dokter Deen (10 afleveringen) Vanaf 2 december 2013 om 22.05 uur op NED 1

 

www.omroepmax.nl/dokterdeen

www.omroepmax.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie