One4Brazil lanceert WK-poulesysteem om geld in te zamelen voor straatkinderen in Brazilië
21-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3871 | Tags:

 

One4Brazil lanceert in samenwerking met Unicef, BrandDeli en VICE een voetbalpoulesysteem waarin consumenten en bedrijven hun eigen voetbalpoule op kunnen zetten voor het aankomende WK voetbal. Toegang tot het systeem kost 1 euro vanzelfsprekend is een hogere donatie mogelijk. Alle opbrengsten van One4Brazil komen ten goede aan Unicefprojecten gericht op straatkinderen in de verschillende Braziliaanse speelsteden. Meedoen kan via www.one4brazil.com en via de app.

 

In juni zullen wereldwijd de spotlights op Brazilië staan als daar het WK voetbal van start gaat. Helaas is dit evenement niet voor iedereen in Brazilië een even groot spektakel. “Er zijn nog steeds te veel kinderen in Brazilië die dagelijks worstelen met armoede, bende-oorlogen en corruptie. Om de straatkinderen toch mee te laten profiteren van het evenement in hun land is One4Brazil opgericht. Hopelijk gaan dus zoveel mogelijk consumenten en bedrijven die een voetbalpoule willen opzetten dat via ons doen om zo ook hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen’’, aldus Sander van Dissel van One4Brazil.

 

 

Multimediale campagne met groot bereik

Verschillende bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan het initiatief. Zo zijn oa. Sef, Barry Hay, Ruben Nicolai, Do en Robert de Hoog te zien in de commercials en online uitingen die door VICE zijn geproduceerd. BrandDeli en VICE zetten belangeloos hun mediaruimte in. BrandDeli CEO Allard Ruyl: ‘’Wij zenden de commercials uit op al onze twaalf tv-zenders. BrandDeli zorgt er hiermee voor dat miljoenen Nederlanders in aanraking komen met One4Brazil. Hopelijk gaan mensen na een eerste kennismaking op tv of online massaal meespelen en doneren, zodat One4Brazil een groot succes wordt’’. “VICE brengt One4Brazil online onder de aandacht van consumenten en bedrijven, zodat het een multimediale campagne wordt met een groot bereik’’ aldus Thijs Boon, Managing Director bij VICE.

 

www.one4brazil.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie