Online kortingspecialisten Imbull en Promodeals bundelen krachten
16-08-2013 12:33:36 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3421 | Tags:

Imbull, ontwikkelaar van diverse grote kortingscodesites, gaat een samenwerking aan met Promodeals, specialist in dagaanbiedingen. Hoewel beide partijen ook met elkaar concurreren blinken ze elk in hun vakgebied uit. Imbull en Promodeals zien daarom mogelijkheden om elkaar met hun specialisme aan te vullen.

 

De eerste stap naar samenwerking hebben het Amsterdamse Imbull en het Bossche Promodeals al gezet. De dagdeals van JouwAanbieding.nl worden voortaan doorgeplaatst op Actiecode.nl. Deze samenwerking zal de komende maanden verder worden uitgebouwd. De uitbreiding naar het buitenland waar beide partijen momenteel aan werken, kan daarbij een interessante rol spelen.

 

Door de samenwerking verbetert niet alleen de kwaliteit van de content, maar openen er ook deuren naar meer mogelijkheden. Zo denken de twee partijen adverteerders in de toekomst beter te kunnen bedienen door elkaars netwerk in te zetten. Hierdoor kan aan campagnes van adverteerders nog meer kracht gegeven worden.

 

De reden dat Imbull kiest voor een partnerschap met concurrent JouwAanbieding.nl is volgens Twan Pulles van Promodeals opvallend maar logisch: “Sinds 2007 zijn wij het enige bedrijf in Nederland met de volledige focus op het bundelen van dagaanbiedingen. Met medewerkers in zowel Nederland als Amerika, controleren we letterlijk dag én nacht, 365 dagen per jaar, alle inkomende aanbiedingen. De kwaliteit van onze content is hierdoor moeilijk te evenaren.”

 

Ook Jelle van der Bij van Imbull ziet de logica van de samenwerking in. Volgens hem zijn de dagaanbiedingen van Promodeals een goede aanvulling op sites als Actiecode.nl en Flipit.com. Deze platformen van Imbull zijn primair gericht op het verspreiden van kortingscodes en aangezien de verdeling bij Promodeals BV exact omgekeerd is, biedt dit kansen voor beide partijen.

 

www.imbull.com

www.promodeals.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie