SBS6: Online platform Geld maakt Gelukkig geeft Nederlanders kans te helpen
08-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4193 | Tags:

In het nieuwe SBS6 programma Geld maakt Gelukkig, dat gisteren van start is gegaan, ontvangt Sandra Schuurhof dagelijks drie Nederlanders die in acute geldnood zitten. Zij krijgen financiële hulp vanuit de studio, maar niet iedere kandidaat bereikt het bedrag dat hij/zij nodig heeft. Vanaf vandaag gaat het programma online verder en heeft heel Nederland de mogelijkheid te helpen. Via www.sbs6.nl/geldmaaktgelukkig kan iedereen die wil een financiële bijdrage leveren. Geld maakt Gelukkig is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij SBS6.


Cases kandidaten
Direct na de uitzending zijn de verhalen van de kandidaten terug te vinden op www.sbs6.nl/geldmaaktgelukkig. Vaak zijn het dramatische en aangrijpende verhalen. Kijkers die dat willen worden online in staat gesteld een donatie te doen. Zodra het streefbedrag is bereikt is de zaak gesloten. De mensen die in de uitzending hun streefbedrag gehaald hebben, kunnen geen extra donaties ontvangen.


Veel Nederlanders ondervinden de gevolgen van acute geldproblemen. De voorbeelden lezen we dagelijks in de krant: mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt en hun huis met verlies moeten verkopen, mensen die hun inkomsten zien teruglopen door de veranderende economie. Maar ook mensen die getroffen zijn door ziekte of domme pech, met alle financiële consequenties van dien. Voor alle kandidaten geldt: het is nu of nooit. Een bedrag tussen de duizend en tienduizend euro kan het verschil betekenen tussen verder wegzakken in de problemen en het maken van een nieuwe start.

  

Geld maakt Gelukkig
Dagelijks om 20.00 uur bij SBS6

www.sbs6.nl/geldmaaktgelukkig

 

Geld maakt Gelukkig wordt geproduceerd door Talpa.

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie