Online vernieuwing voor VTech door Zandbeek
20-08-2013 13:55:32 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4331 | Tags:

Speelgoedfabrikant VTech is online helemaal in het nieuw gestoken door Zandbeek en Nexwork. Heldere productcategorieën en een slimme zoekfunctie maken het eenvoudig om producten op te zoeken. De brand promise Leren is Kinderspel! vind je terug in bijna alle content, zoals de productinformatie, die geschreven is door de tekstschrijvers van Zandbeek. De brand promise helpt ouders bij het kiezen van het juiste educatieve speelgoed voor de ontwikkelingsfase van hun kind. Beleving kan niet zonder video en geluid, daarom kun je op productdetailpagina’s filmpjes van de producten bekijken. Nexwork hielp VTech ook met het inrichten en vormgeven van hun Facebookpagina Facebook.com/VTechSpeelgoed, en gaf de VTech Club een nieuwe look. Zandbeek schreef een plan voor de aanvullende content en is verantwoordelijk voor de social media berichten.

 

Zandbeek bestaat uit zes bedrijven die zich richten op het totale communicatietraject. Centraal staat het activeren en verbinden van doelgroepen voor merken die communicatie inzetten als een strategisch wapen in de voortdurende strijd om de relatie met de klant.

 

Zandbeek is zowel nationaal als internationaal actief voor haar klanten. Momenteel werken we voor onder andere: ABN AMRO, Ambiance Zonwering, BAM Woningbouw, BrandLoyalty, Chemelot, DFE Pharma (joint venture van FrieslandCampina actief in 100 landen), Euroma, GP Batteries (15 landen, incl. China), Hago, Heuschen & Schrouff Oriental Food, IsoBouw, Loyalis, NOA, Rijkswaterstaat, Tentoo, Trespa International (72 landen), Vebego, Vitesse, VGZ, VTech, Cushman & Wakefield en Watermaatschappij Limburg. Zandbeek is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een onderneming met circa 100 medewerkers met kantoren in Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Brussel.

 

www.zandbeek.com

www.vtechnl.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie