ONVZ sponsort uitzendingen EK Hockey op RTL
08-08-2013 20:25:42 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3921 | Tags:

ONVZ Zorgverzekeraar sponsort de uitzendingen van het EK Hockey op RTL 7. RTL doet van 17 tot en met 25 augustus live verslag van het Europees kampioenschap hockey, dat in Antwerpen wordt gehouden. 

 

Sinds afgelopen weekend zijn op de RTL-zenders promo’s te zien om de uitzendingen van het EK Hockey onder de aandacht te brengen. De promo’s worden afgesloten met de tekst: “Het EK Hockey wordt mede-mogelijk gemaakt door ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.” Deze tekst is ook te zien en te horen voor en na de hockey-uitzendingen zelf.

 

ONVZ en hockey zijn geen onbekenden. Al eerder sponsorde de zorgverzekeraar uit Houten de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. “We zijn trots dat we nu de uitzendingen van het Europees kampioenschap hockey mogelijk kunnen maken”, zegt Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar. 

 

“Hockey is een echte teamsport”, vervolgt Kleijnenberg. “Als zorgverzekeraar geloven we in die teamgedachte. Het beste team voor de zorg kies je zelf. Dat betekent dat onze verzekerden zelf kunnen kiezen naar welk ziekenhuis of naar welke arts ze gaan. Daarom geldt: ONVZ Zorgverzekeraar, verzekerd van vrije keuze.”

 

Dagelijks worden twee wedstrijden uitgezonden op RTL 7. Het programma wordt gepresenteerd door Marcel Mayer en de wedstrijden worden becommentarieerd door John van Vliet. De finale vrouwen wordt gespeeld op 24 augustus, de mannen spelen de finale een dag later.

 

Over ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ is een non-profit zorgverzekeraar met 414.000 verzekerden. De verzekeraar die dit jaar zijn 80-jarige bestaat viert, biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen. Bij ONVZ  Zorgverzekeraar is iedereen verzekerd van vrije keuze. De zorgverzekeraar schrijft niemand iets voor en laat de belangrijkste keuzes aan haar verzekerden over. Over welke dokter iemand wil nemen of naar welk ziekenhuis iemand wil gaan. 

 

www.onvz.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie