OOHA Media lanceert eerste digitale mast met 2 megaschermen
04-06-2014 11:44:45 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4717 | Tags:

 

OOHA Media introduceert op 23 juni haar eerste digitale reclamemast aan de A2 bij Vianen. Dit is de eerste reclamemast in Nederland met twee digitale megaschermen. Deze mast is gesitueerd vlakbij het knooppunt Everdingen. Op korte termijn zal ook een tweede digitale reclamemast langs de A1 richting Hoevelaken in gebruik worden genomen. Vanaf vandaag kunt u ze bij ons boeken.

 

Digitale schermen aan twee zijden

De mast heeft twee digitale megaschermen van 98m² elk! U kunt dus zichtbaar zijn in beide rijrichtingen langs de A2. Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf of uw product vergroten? Kies dan voor de kracht van snelwegreclame. Per 2 weken kunt u met onze digitale schermen al snel ruim 2 miljoen passanten bereiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons complete pakket van vier masten (6 vlakken) te boeken.

 

Digitale reclamemasten, een goede investering

Digitale reclamemasten hebben de toekomst. De LED-schermen bieden u bijvoorbeeld de gelegenheid om te adverteren met actuele advertenties. Een extra voordeel is dat u uw boodschap door meerdere verschillende uitingen tegelijkertijd kunt versterken en deze kunt aanpassen aan het moment van de dag of van de week.

 

Tariefkaart

Wilt u meer over onze nieuwste digitale reclamemast weten? Download dan hier onze tariefkaart:

OOHA Media Tariefkaart Digitale Reclamemast A2 Vianen

 

 

www.oohamedia.com


 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie