Samenwerking PayPal en MyOrder - In winkelstraat met PayPal betalen
23-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3185 | Tags:

 

PayPal heeft aangekondigd dat 1500 locaties in heel Nederland, waaronder restaurants, cafés, bioscopen en parkeermeters, vanaf vandaag PayPal-betalingen accepteren. PayPal heeft de handen ineen geslagen met de populaire MyOrder mobiele betalingsoplossing van Rabobank, zodat PayPal-klanten bij geselecteerde MyOrder-locaties kunnen inchecken en betalen met de PayPal-app op hun smartphone, zonder geld of een creditcard bij zich te hoeven hebben.

 

Eenvoudig bestellen

Alle locaties in de directe omgeving waar met PayPal kan worden betaald, worden getoond op het moment dat je inlogt op de PayPal app. Om een bestelling te plaatsen en af te rekenen, hoeven mensen alleen maar via de PayPal-app bij de retailer in te checken. Ze checken in door te swipen, maken vervolgens een keuze uit het menu en betalen. De naam en bestelling komen dan binnen bij de geselecteerde retailer. Deze zorgt ervoor dat de bestelling kan worden afgehaald of dat deze naar het desbetreffende tafeltje wordt gebracht bij een horecagelegenheid.

 

Eelco van Wijk, Director Benelux PayPal: "We zijn heel blij dat de check in-functionaliteit nu ook beschikbaar is voor PayPal-klanten in Nederland – pas het vijfde land ter wereld. Nederlandse klanten zijn zeer vertrouwd met mobiel betalen en zijn klaar voor een nieuwe innovatie. Samen met MyOrder willen we ervoor zorgen dat dit de standaard betaalwijze wordt in de winkelstraat.”

 

Buiten Nederland is PayPal Check In getest in duizenden winkels in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Australië. PayPal Frankrijk heeft recentelijk een trial aangekondigd die zal plaatsvinden in Nancy. Nederland is hiermee pas het derde Europese land waarin Check In beschikbaar is. De PayPal-app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone. Dankzij de samenwerking met MyOrder zijn binnenkort 1500 locaties beschikbaar, een aantal dat naar verwachting snel zal groeien.

 

 

www.paypal.com/nl

www.myorder.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie