Open Device Lab Rotterdam: Google Glass nu beschikbaar voor iedereen
06-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4115 | Tags:
 
 
Google Glass uitproberen? Vanaf vandaag is dit mogelijk in het Open Device Lab Rotterdam. Tot voor kort was de Glass ervaring alleen weggelegd voor ontwikkelaars of geïnteresseerden die toevallig een Glass Explorer tegen het lijf liepen. Nu hoef je niet meer op zoek naar een Glass Explorer maar kun je simpelweg het ODL Rotterdam bezoeken. Een unieke ervaring want ze zijn het eerste Open Device Lab in Europa die een Google Glass beschikbaar stelt voor het publiek.
 
 
Een Open Device Lab is een plek waar je gratis je (responsive) website of app kunt testen op een breed scala aan devices. Als aanvulling op de 16 devices, variërend van tablets tot telefoons, is er nu ook een Google Glass toegevoegd aan de collectie van het ODL Rotterdam. Hiermee is het vanaf vandaag mogelijk geworden voor web ontwikkelaars in Nederland om te bouwen, testen en experimenteren met Google Glass apps. Naast ontwikkelaars zijn uiteraard ook andere geïnteresseerden welkom om de Google Glass te testen.
 
 
Via de website kun je reserveren om gebruik te maken van het Lab. Na een korte introductie kun je zelf aan de slag met de Google Glass. Het Open Device Lab Rotterdam is gevestigd in het kantoor van VI Company, naast het Centraal Station en daarmee ook voor bezoekers van buiten Rotterdam goed te bereiken!
 
 
Openingstijden: werkdagen tussen 8:30 en 17:00
 
 
 
http://odl.vicompany.nl
 
 

Banner