Orange Business Services wint Cisco Service Provider Partner Award
04-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3757 | Tags:

Orange Business Services wint de Cisco Service Provider Partner of the Year Award 2014. Tijdens het jaarlijkse partnerdiner op landgoed de Salentein in Nijkerk, heeft Cisco bekend gemaakt welke dertien lokale partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in het boekjaar 2013. Jaarlijks reikt Cisco prijzen uit aan partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier zichtbaar hebben onderscheden.

 

Tussen de heerlijke gerechten en het muzikale entertainment van Celina Cairo en de band door, zijn de awards door host Pernille La Lau en Cisco Directeur Partner Organisatie en Commercial Segments Fred Gerritse uitgereikt. Cisco beloont Orange Business Services met de Service Provider Partner of the Year Award, in het bijzonder omdat het bedrijf de Cisco-portfolio bij grote ondernemingen goed weet te positioneren, met een breed scala aan nieuwe projecten in de Nederlandse markt als resultaat. Orange Business Services feliciteert de winnaars in de andere twaalf categorieën. 

 

De dertien categorieën zijn dit jaar:

 

1.     Architectural Excellence - Enterprise Networking
 
2.     Architectural Excellence - Collaboration
 
3.     Architectural Excellence: Data Center
 
4.     Solution Innovation Partner of the Year
 
5.     Service Provider Partner of the Year
 
6.     Cloud Builder of the Year
 
7.     Cloud Provider of the Year
 
8.     Commercial Partner of the Year
 
9.     Public Sector Partner of the Year
 
10.  Enterprise Partner of the Year
 
11.  Distributor of the Year
 
12.  Technology Partner of the Year
 
13.  Services Partner of the Year

 

Voor Orange Business Services blijft een goede samenwerking met partners een belangrijk speerpunt. Orange helpt klanten in hun reis naar digitale transformatie. Per klant bepaalt Orange Business Services wat de beste aanpak is. Daarbij wordt er gekozen voor maatwerk, bestaande uit de laatste en toekomstbestendige technologie-oplossingen en –diensten, interne en externe expertise en samenwerkingsverbanden.

 

“Wij zien al jaren dat uitstekende samenwerkingsverbanden tussen diverse bedrijven en Orange Business Services van cruciaal belang is, om klanten volledig te ondersteunen op het gebied van de IT-vraagstukken waar zij van dag tot dag mee te maken hebben. Met onze partners bieden we onze klanten meerwaarde aan, omdat zij zich geheel kunnen focussen op hetgene waar zij goed in zijn en waar zij zich op horen te richten, namelijk de business. Orange Business Services probeert daarbij als vertrouwenspartner te handelen, met lange termijnrelaties als resultaat. Wij zijn trots op de Service Provider Partner of the Year Award van Cisco omdat het symbool staat voor onze duurzame samenwerkingsverbanden,” zegt Alain Stas, Managing Director Orange Business Services Benelux.

 

Over Orange Business Services

Orange Business Services, de tak van Orange gespecialiseerd in B2B-diensten, is een toonaangevende wereldwijde integrator van communicatieoplossingen voor multinationals. Met ‘s werelds grootste, naadloze netwerk voor spraak en data dekt Orange Business Services 220 landen en gebieden met lokale ondersteuning in 166 landen. Met een uitgebreid pakket van communicatiediensten zoals cloud computing, enterprise mobility, M2M, security, unified communications, videoconferencing en breedband levert Orange Business Services wereldwijd een best-in-class klantervaring. Duizenden enterprise-klanten en 1,4 miljoen mobiele datagebruikers vertrouwen op het internationale platform van Orange Business Services voor hun communicatie en hun bedrijfsvoering. Orange Business Services sleepte tijdens het jaarlijkse World Communication Award Event 2012 drie awards met de hoogste accreditatie in de telecomindustrie in de wacht, namelijk Best Global Operator, Best Cloud Service en User’s Choice Award. Orange Business Services werd vijf keer uitgeroepen tot Best Global Operator tijdens de World Communication Awards.

 

www.orange-business.com

www.cisco.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!