OutSystems opent nieuw kantoor in Dubai
10-04-2014 13:09:30 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3322 | Tags:

OutSystems, leverancier van het gelijknamige enterprise ontwikkelplatform, heeft een nieuwe uitvalsbasis voor de MEA-regio. Het net geopende kantoor in Dubai ondersteunt de internationale groeistrategie van OutSystems en maakt snellere en flexibelere dienstverlening mogelijk voor klanten in de regio.

 

Met het OutSystems platform kunnen klanten snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties opleveren om op die manier innovatie te faciliteren en te stimuleren. OutSystems is het enige applicatieplatform waarmee Java- en .Net-applicaties gegenereerd kunnen worden die on premise of in de cloud kunnen draaien. OutSystems heeft reeds kantoren in Amerika, de Benelux, Ierland, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Singapore.

 

Directeur Rodrigo Castelo, die meer dan tien jaar ervaring in de markt heeft en een gedegen kennis van de regio, leidt de MEA Operations. Naast lokale experts bestaat zijn team uit medewerkers die al langer bij OutSystems werken. Hierdoor ontstaat een perfecte kennismix van bedrijfscultuur en lokale marktsituatie, die zorgt voor een effectieve bedrijfsvoering.

 

Rodrigo Castelo: ‘OutSystems levert bedrijven en overheidsorganisaties in een kort tijd web- en mobiele applicaties op maat. Referenties in Europa en de Verenigde Staten bewijzen onze kracht in het snel leveren van flexibele en breed toepasbare oplossingen. Onze multinationale opdrachtgevers verwachten van OutSystems een Europese footprint met lokale ondersteuning en een herkenbare bedrijfsidentiteit. We zijn ervan overtuigd dat ons kantoor in Dubai bijdraagt aan de verdere uitbouw van onze activiteiten in de regio.’

 

Over OutSystems

Klanten van OutSystems faciliteren en stimuleren innovatie door snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties op te leveren. Het OutSystems Platform stelt IT-organisaties in staat om in een korter tijdbestek en met minder kosten innovatieve businessoplossingen op te leveren en het aantal change requests sterk te reduceren. OutSystems is het enige applicatieplatform waarmee Java- en .Net-applicaties gegenereerd kunnen worden die on premisses of in de cloud kunnen draaien. Het OutSystems Platform is inmiddels meer dan 36.500 maal geïnstalleerd in 22 sectoren en 24 landen en wordt ondersteund door een actieve community van meer dan 6.000 ontwikkelaars.

 

www.outsystems.com  

 

 

 

  Banner