Oxxio kiest voor Het PR Bureau
15-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2999 | Tags:

Energieleverancier Oxxio heeft zijn PR-activiteiten ondergebracht bij Het PR Bureau. Met de samenwerking wil Oxxio zijn zichtbaarheid vergroten en laten zien hoe het bedrijf zijn klanten handvatten geeft om inzicht te krijgen in hun energieverbruik. Na een geslaagde pilotperiode heeft Oxxio definitief voor Het PR Bureau gekozen.

 

Oxxio is een grote speler op de Nederlandse energiemarkt en hoort al jaren bij de voordeligste energieleveranciers. Oxxio onderscheidt zich door de tools die klanten ontvangen, waarmee zij inzicht krijgen in hun energieverbruik. Met slimme technologie, zoals de online applicatie, de Energiemonitor en de Q-tools, geeft Oxxio zijn klanten inzicht in hun verbruik, de kans eenvoudig te besparen op energie en de mogelijkheid al hun energiezaken via smartphone of tablet te regelen. 

 

Door middel van  advies op strategieniveau, wil Het PR Bureau het imago van Oxxio als challenger binnen de energiemarkt versterken. Oxxio vindt het contact met de klant enorm belangrijk en heeft daarom Het PR Bureau gevraagd om ook de communicatie op zijn eigen kanalen uit te breiden. Verder heeft Het PR Bureau Oxxio ondersteund bij de lancering van de nieuwe campagne die begin mei van start is gegaan.

 

www.hetprbureau.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie