Panasonic neemt Cameramanager.com over
15-07-2013 12:49:36 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3614 | Tags:

Panasonic heeft de overname van het Nederlandse Cameramanager.com bekendgemaakt. Cameramanager.com is een toonaangevende, Europese provider van Video Surveillance as-a-Service (VSaaS). De overname van het bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud-based videobewaking, versterkt Panasonics aanwezigheid in de veiligheidsmarkt. De overname sluit naadloos aan bij de strategie om cloud-based bewakingsoplossingen bij bedrijven en consumenten te introduceren. Het team van Cameramanager.com zal vanaf nu deel uitmaken van Panasonic Europe.

 

“Deze overname is een belangrijke strategische stap om ons slimme en online dienstenaanbod in Europa en de GOS-landen uit te breiden”, zei Laurent Abadie, voorzitter en CEO van Panasonic Europa. “De specifieke software en cloud-based toepassingen van Cameramanager.com vormen een goede aanvulling op ons huidige aanbod, waardoor we onze positie in de beveiligingssector significant kunnen versterken. Dankzij de overname worden de technische know-how en software-expertise van Cameramanager.com gebundeld met die van Panasonic. Verder krijgen we zo ook de nodige middelen in handen om in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar diensten in de cloud.”

 

“Vanaf de oprichting in 2007 is Cameramanager.com erg succesvol. Nu zijn we klaar om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van ons bedrijf door onze krachten te bundelen met Panasonic. Samen kunnen we het aanbod van end-to-end, cloud-based videobewakingsoplossingen uitbreiden naar een nog grotere markt”, stelde Rishi Lodhia, CEO van Cameramanager.com. “Wij zijn verheugd, dat we deel gaan uitmaken van een bedrijf dat onze innovatie wil blijven ondersteunen. Dat is een van de hoekstenen van ons bedrijf. We zullen ernaar streven om de best mogelijke online-diensten in ons vakgebied te blijven bieden.”

 

http://panasonic.net

www.cameramanager.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis