PaperFlies gaat samenwerken met Skyscanner
25-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5901 | Tags:

Voortaan is het niet meer nodig om meer dan één website te bezoeken als je op zoek bent naar het goedkoopste vliegticket. Door als eerste speler een Online travel agent en Metasearch zoekmachine te combineren is PaperFlies de meest complete vliegticketaanbieder van Nederland geworden.

 

Een veelgehoorde frustratie van consumenten is dat ze het overzicht bij het zoeken van een vliegticket kwijt zijn. Wie op Google zoekt naar ‘vliegtickets boeken’ wordt overspoeld met aanbieders die pretenderen de goedkoopste te zijn. Het rijtje zoekresultaten bestaat niet alleen uit bekende namen als Cheaptickets of World Ticket Center maar ook luchtvaartmaatschappijen dingen mee naar de beste deals. De prijsbewuste consument heeft er bijna een dagtaak aan om uit te zoeken waar het voordeligste ticket geboekt kan worden.

 

PaperFlies neemt deze frustraties weg en geeft het overzicht terug aan de consument. Dankzij de samenwerking met Skyscanner, een wereldwijde reiswebsite waarop gebruikers uitgebreid naar vliegtickets kunnen zoeken en online vergelijkingen vinden voor hotels en autohuur, is PaperFlies in staat de beschikbare tickets van de meeste aanbieders snel en eenvoudig weer te geven in één overzicht. Zo vergelijkt de consument met één zoekopdracht het aanbod van de online travel agents, de luchtvaartmaatschappijen en de data van Skyscanner. Boeken kan vervolgens bijvoorbeeld bij Ryanair of KLM maar ook bij Expedia, Ebookers of bij PaperFlies zelf. De keus is aan de consument en vaak zal dit een prijsbewuste keus zijn.

 

“PaperFlies is als het ware boven alle aanbieders gaan staan, we zijn completer dan de bekende namen maar ook dan de luchtvaartmaatschappijen zelf. Hiermee is PaperFlies de meest complete vliegticketvergelijker geworden van het internet”, aldus Bob Stolk, medeoprichter.

 

“De uitgebreide vliegticketzoekdienst past perfect bij het doel van PaperFlies om consumenten een eenvoudige en intelligente reisplanner te bieden. We zijn dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking met PaperFlies en de integratie van de Skyscanner-API in hun innovatieve product”, zegt Filip Filipov, Hoofd B2B-afdeling bij Skyscanner.

 

PaperFlies.com is anderhalf jaar geleden ontstaan uit een frustratie van de onoverzichtelijke vliegticketmarkt. Twee jonge ondernemers (Jens Steenhuis en Bob Stolk) zien het als hun missie om het overzicht weer terug te geven aan de consument. PaperFlies heeft zich in rap tempo ontwikkelt als gebruiksvriendelijkste en meest overzichtelijke aanbieder van vliegtickets in Nederland.

 

www.PaperFlies.com

www.skyscanner.nl

 


 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie