Perfectly Basics start met Virtusize - the virtual fitting solution
27-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4243 | Tags:

 

De zoektocht naar een top en jeans met de perfecte fit wordt nu nog makkelijker! Perfectly Basics is als eerste Nederlandse bedrijf gestart met Virtusize, een Zweedse virtuele kledingstuk-tot-kledingstuk tool. Vergelijk de afmetingen van online artikelen met die van eigen kledingstukken!

 

Virtusize biedt bezoekers de mogelijkheid om een kledingstuk uit de Perfectly Basics webshop te vergelijken met een soortgelijkartikel uit hun eigen kast. De nieuwe Fit Visualizer-tool vraagt de gebruikers de maten op te nemen van een kledingstuk dat hen perfect zit. Deze maten worden dan toegepast op het geselecteerde kledingstuk; het eigen kledingstuk wordt virtueel over het geselecteerde artikel gelegd. Virtusize verschilt hiermee van andere virtuele paskamers, waar de maten van het lichaam worden vergeleken met de maten van een nieuw product.

 

Wanneer de bezoeker een kledingstuk van Perfectly Basics aanschaft, slaat Virtusize automatisch de maten van dit artikel op in het account om te gebruiken als referentie voor de toekomst.

 

“We zijn super trots als eerste Nederlandse online retailer te starten met deze geweldige paskamer-tool, vertelt Peter Blaas, mede-eigenaar van PerfectlyBasics.nl. “We hopen hiermee de service te verbeteren, meer gemak te bieden en uiteindelijk de klanttevredenheid te verhogen.”

 

De Fit Visualizer tool is momenteel al te gebruiken bij ruim 60% van de producten. Surf naar www.perfectlybasics.nl en probeer de Virtusize tool direct uit!

 

Over Perfectly Basics

Perfectly Basics is een internationale Premium Fashion Basics webshop met dameskleding, schoenen, tassen, accessoires en lingerie van luxe merken als Theory, T by Alexander Wang, Helmut Lang, Joseph, Vanessa Bruno, Filippa K, See by Chloé, M Missoni, Jil Sander Navy, Closed, By Malene Birger, Marc by Marc Jacobs, Drykorn, Zoe Karssen, Stella McCartney, Paul & Joe.

 

www.perfectlybasics.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie