Persgroep lanceert programmatic buying platform
06-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4688 | Tags:

 

De Persgroep biedt adverteerders vanaf vandaag de mogelijkheid om middels Programmatic Buying advertentieruimte in te kopen. Een aantal homepage IAB formaten op AD.nl, volkskrant.nl, trouw.nl, parool.nl en tweakers.net wordt via Programmatic Buying aangeboden. Hierdoor wordt het kwalitatieve netwerk van de Persgroep beter beschikbaar voor meer adverteerders.

 

De Persgroep sluit aan op de behoeften van de advertentiemarkt, waar steeds meer inkoop plaatsvindt via Programmatic Buying. De Persgroep start zowel met een Open Auction netwerk als een Private Market Place. Door het platform wordt het Persgroep netwerk voor veel meer adverteerders beschikbaar, altijd tegen de eerlijkste prijs. De geselecteerde homepage IAB formaten passen goed bij salesgedreven campagnes.

 

Jeroen Verkroost, Chief Digital Officer de Persgroep: “We hebben gezocht naar een platform waarbij we de elementen schaalbaarheid en transparantie kunnen integreren met onze premium sales propositie. We willen ook te alle tijden de belangen van onze gebruikers beschermen. We zijn ervan overtuigd dat we dit met het huidige platform kunnen realiseren.”

 

Christel van den Hazel, Directeur Advertising de Persgroep: “We zien dat steeds meer digitale budgetten via programmatic worden besteed. We vinden het belangrijk om mee te bewegen met deze marktontwikkeling en om aan te sluiten op de behoeften van onze klanten. We kijken ernaar uit om hier samen een succes van te maken.”

 

De Persgroep Nederland is een toonaangevende en ambitieuze uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, werk en ontspanning. Met 100% aandacht voor onze lezers, site bezoekers en adverteerders. Dagelijks realiseren de Persgroep media ruim 6 miljoen contacten met 3,8 miljoen unieke personen, die elke dag maar liefst 18 minuten besteden aan onze media.

 

 

www.persgroepadvertising.nl/programmatic

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie