Philip Alberdingk Thijm nieuwe voorzitter Vereniging van Commerciële Radio VCR, Herbert Visser penningmeester, Menno Koningsberger secretaris
17-09-2013 07:46:32 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3723 | Tags:

Sky Radio Group CEO Philip Alberdingk Thijm is benoemd tot nieuwe voorzitter van de Vereniging van Commerciële Radio VCR. Daarnaast is Herbert Visser, directeur 100% NL benoemd tot penningmeester en neemt algemeen directeur Q-music Menno Koningsberger het secretarisschap op zich. Met deze benoemingen is het bestuur van VCR weer compleet.

 

De bestuurswisseling is doorgevoerd na het vertrek van voormalig voorzitter Jan-Willem Brüggenwirth. Met het vertrek als CEO bij 538 legt Brüggenwirth ook zijn VCR-functie neer.

 

VCR vertegenwoordigt de gemeenschappelijke belangen van alle commerciële landelijke radio-exploitanten. De Vereniging van Commerciële Radio is op dit moment vertegenwoordigd door Radio 538, Sky Radio, Q-music, Radio Veronica, 100% NL, SLAMFM!, Sublime FM, BNR Nieuwsradio, Radio Maria, Groot Nieuws Radio en Radio 10.  

 

Voorzitter Philip Alberdingk Thijm: "  Het is belangrijk voor de markt dat het bestuur van de VCR nu weer compleet is. We gaan in tijden van grote en snelle ontwikkelingen in radioland op volle kracht verder. Een van de speerpunten is om gezamenlijk aan de slag te gaan met de ontwikkelingen van digitale radio, DAB+."

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie