Playboy viert 30-jarig bestaan met Beertje van Beers
05-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7657 | Tags:

 

 

Beertje van Beers siert de cover van Playboy’s jubileumnummer. En in het blad pronkt ze in een sensationele shoot die helemaal past bij Beertjes statuur. Playboy’s extra dikke jubileumnummer ligt vanaf 3 oktober in de winkel en bevat bovendien een indrukwekkende terugblik op dertig jaar Playboy in Nederland. Een echt collectors item.

 

Beertje en Playboy zijn erg trots op de shoot die samen met topfotograaf Foto Floor tot stand is gekomen. Beertje: “Door de jaren heen was ik al vaker gevraagd maar nu, met Playboy's jubileum, klopte het ineens allemaal. Deze shoot is namelijk een cadeautje aan mezelf, en een perfect excuus voor een feestje! Playboy viert zijn jubileum, ik vier mijn vrouwelijkheid.”

 

Playboy-hoofdredacteur Patrick Goldsteen is erg gecharmeerd van Beertje. “Deze dame is zo positief en professioneel als model. Werkelijk heerlijk om mee samen te werken. En zeg nou zelf, je verjaardag vieren met de vrolijkste vrouw van Nederland is toch perfect!”

 

Veelzijdig talent
Beertje van Beers werd op 28 augustus 1972 geboren in Breda. Ze is uitgegroeid tot een veelzijdig talent. Presenteren, schrijven en poseren zitten in haar in het bloed. Als presentatrice werkte ze bij Veronica (Tease), RTL4 (Staatsloterij) en de BBC (Top of the Pops). Als auteur schrijft ze reportages en columns voor onder meer De Telegraaf, Grazia, VIVA en Esquire. In 2007 verscheen Faster Pussycat, een bundeling van haar columns voor het magazine StarStyle.

 

www.playboy.nl

www.sanoma.nl  

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie