Poppintags.nl: Vernieuwend tweedehands kleding concept gelanceerd
07-01-2014 14:30:52 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5713 | Tags:

Vanaf nu is het mogelijk tweedehands kleding te kopen en verkopen via Poppintags.nl. Voor zowel de koper als verkoper is het gebruik van Poppintags.nl veilig, eenvoudig en privé.

 

De veiligheid van Poppintags.nl is gegarandeerd door de verplichting van een Facebook profiel. Je weet altijd met wie je zaken doet. Eenvoud voor zowel koper als verkoper is gewaarborgd door betaling met iDeal. De koper kan direct veilig betalen zonder naar een rekeningnummer te vragen. De verkopende partij hoeft niet te wachten met verzenden van kleding tot er geld is gestort maar kan direct overgaan tot verzending. Vijf dagen later ontvangt de verkoper het bedrag automatisch.

 

Verkopen via Poppintags.nl vind altijd plaats in privésfeer. Als koper verdrink je niet in tientallen advertenties. Als verkoper hoef je niet te concurreren met bedrijven.

 

Poppintags.nl vraagt een lage vergoeding van vijf procent die pas betaald hoeft te worden wanneer er daadwerkelijk iets verkocht is. Bij verkoop van een paar schoenen van 20 euro wordt 1 euro bemiddelingskosten berekend. Het overgebleven bedrag wordt overgemaakt naar de bankrekening van de verkoper.

 

Van die euro wordt een deel overgemaakt naar een goed doel. Voor veel shoppers is winkelen een sport. Helaas zijn er overal ter wereld nog mensen die geen kleding kunnen kopen, laat staan eten of drinken. Een deel van de opbrengst van Poppintags.nl wordt weggegeven aan een goed doel, te kiezen door de gebruikers van Poppintags.nl.

 

www.poppintags.nl 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie