Port4Growth kiest ANP Pers Support als partner public relations
17-07-2014 09:17:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3515 | Tags:

 

Port4Growth, het landelijke platform voor groeiondernemers, heeft mediaspecialist ANP Pers Support geselecteerd als strategische partner om zijn public relations verder te professionaliseren. De samenwerking richt zich vooral op het realiseren van betekenisvolle media-aandacht die bijdraagt aan een sterkere positionering van Port4Growth onder ambitieuze ondernemers. Daarnaast adviseert ANP Pers Support de ambitieuze groeiondernemers die lid zijn van Port4Growth op het gebied van redactionele communicatie.    

 

Met de alliantie verwacht Port4Growth een belangrijke lacune te dichten bij zijn achterban, denkt directeur Joop de Jong. "Groeiondernemers zijn vanzelfsprekend vol ambities over hun product. De focus is vaak inhoudelijk. Maar in het verlengde daarvan hebben ze moeite dat product bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Met de ruime media-ervaring en de ondersteuning vanuit ANP Pers Support gaan wij ondernemers vooruit helpen."

 

Port4Growth: behoefte aan praktisch en hands on
De Jong zocht nadrukkelijk een partner die bij het ontwikkelen van public relations niet direct in grote campagnes denkt. ''En groot en duur is niet onmiddellijk iets waar de Port4Growth-ondernemers warm voor lopen. We zijn (nog) geen Coca Cola." Maar vervolgens gebeurt er eigenlijk niets en daarmee staan groeiondernemers hun eigen ontwikkeling in de weg, aldus De Jong. ''De werkwijze van ANP Pers Support sluit prima aan op onze denkwijze en die van onze leden. Praktisch denken, vanuit een ondernemende hands on-mentaliteit."

 

ANP Pers Support: ondersteuning in public relations
ANP Pers Support helpt Port4Growth bij de verdere kennisontwikkeling over communicatie en mediabenadering. Directeur Karin Cats: "Het gaat in veel gevallen om groeiondernemingen die specifieke vragen hebben over zowel public relations als marketing. Wij bieden ze met white papers, workshops en onze professionele mediatools de benodigde handvatten om hun communicatie op de rails te zetten. In Nederland en daarbuiten. De leden van Port4Growth profiteren daarbij van de speciale aanbiedingen die uit de samenwerking voortvloeien."

 

www.port4growth.nl

www.perssupport.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie