Portugal Nederland live bij SBS6
09-08-2013 11:59:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3532 | Tags:

Het Nederlands elftal speelt de eerste wedstrijd in het nieuwe voetbalseizoen in en tegen Portugal. Het oefenduel wordt op woensdag 14 augustus om 21.30 uur gespeeld in het Estádio Algarve in Faro. SBS6 doet live verslag van de wedstrijd. De voorbeschouwing is vanaf 21.00 uur bij SBS6 te zien en de nabeschouwing begint om 23.35 uur, na Piets Weerbericht.

 

Portugal is de laatste jaren de angstgegner van Oranje. De Portugezen schakelde Nederland uit op het EK 2004 en WK 2006 en was ook in de poulefase 2012 te sterk voor Oranje. In totaal speelde Oranje elf keer tegen Portugal. Slechts één keer wist Oranje de Selecção das Quinas te verslaan. Op de FIFA-ranglijst staat Nederland nog altijd twee plaatsen boven Portugal. Het wordt echter nog een hele klus om het team van onder anderen Cristiano Ronaldo, Nani, Bruno Alves en Meireles te verslaan. Bondscoach Van Gaal oefent graag tegen sterke tegenstanders. Eerder dit seizoen kon Oranje zich al meten met België, Duitsland en Italië.

 

Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer is aanwezig om zijn analyse over de wedstrijd te geven. In Portugal doet Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijd van commentaar.

 

         
Oefeninterland Portugal-Nederland, woensdag 14 augustus vanaf 21.00 bij SBS6

 

www.sbs6.nl/voetbal

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie