Powa Technologies neemt MpayMe over
12-06-2014 14:09:37 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3349 | Tags:

 

De Powa Technologies Groep heeft de mobiele betalingsexpert MPayMe overgenomen. De service ZNAP van MPayMe wordt geïntegreerd in de mobiele transactie- en betalingsdienst PowaTag. Door de fusie vallen alle betalings- en transactiediensten van beide bedrijven voortaan onder het merk Powa.

 

Met deze overname heeft PowaTag met ZNAP pbSecurePay app een troef in handen voor mobiele betaling van bijvoorbeeld nutsrekeningen. Zo zal de wereldwijde leider in post- en documentverwerking, Pitney Bowes, PowaTag aanbieden voor mobiele betaling van meer dan 23 miljard nutsrekeningen.  Pitney Bowes verzorgt 80% van de nutsrekeningen in de VS en meer dan de helft van de nutsrekeningen in Europa. Een ander voorbeeld is Taiwan Mobile die betalen met PowaTag aan 5 miljoen klanten zal aanbieden.

 

Retail technologie ondernemer en CEO van de Powa Technologies Group, Dan Wagner:  “De integratie van ZNAP technologie in PowaTag vergroot ons dienstenpakket en voegt extra functies toe zoals mobiele betaling van tickets, digitale catalogi, coupons/vouchers, loyalty programma’s en meer. Door deze combinatie van innovatieve technologiebedrijven nemen we de leiding in de wereld van de digitale commercie en maken zo commerciële vrijheid mogelijk voor zowel winkeliers als consumenten.”

 

 

Een team van meer dan 50 experts in London en Hong Kong werken de komende drie maanden aan de integratie van de technologieën in een vernieuwde PowaTag. Bestaande klanten kunnen over drie maanden zonder aanpassingen gebruik maken van de huidige en nieuwe PowaTag diensten.

 

Alessandro Gadotti, oprichter en CEO van MPayMe: “De impact van de combinatie van Powa’s producten en het ZNAP mobiele platform zal ongekend groot zijn. Samen zijn we in staat diensten aan te bieden die nergens beschikbaar zijn en die nu al zijn omarmd door meer dan 500 winkelketens en merken wereldwijd.”

 

Over Powa Technologies

Powa is een internationale specialist die technologieën ontwikkelt voor de integratie van de fysieke retail en digitale wereld. De oplossingen van Powa zijn gemaakt voor een wereld waarin de consument de toekomst zelf in handen heeft – of dit nu een laptop, tablet of mobiel is. Door keuzevrijheid, transparante prijzen, afnemende merktrouw en het grote aantal koopkanalen wordt het voor de retailers nog lastiger om nieuwe klanten te trekken, deze tevreden te stellen en te behouden.  Powa neemt daarom wereldwijd de laatste barrières weg voor directe, snelle transacties en betalingen.

 

Over ZNAP 

ZNAP is een innovatief mobiel commercieel platform die transacties optimaliseert. Ze doet dit door veilige mobiele betalingen te koppelen aan oplossingen voor lolyaliteits programma’s, geolocatie, marketing informatie en meer. ZNAP is ontwikkeld door MPayMe, een internationaal snel groeiend bedrijf opgericht in 2010. Het hoofdkantoor staat in Hong Kong en het bedrijf heeft verder kantoren in  de VS, Europa, Azie en Japan.

 

 

www.powa.com

www.znap.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie