PowaTag communiceert met Bluetooth bakens
14-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3725 | Tags:

 

 

Met Bluetooth bakens kunnen smartphone bezitters en winkeliers in de winkel informatie uitwisselen. De winkelier stuurt persoonlijke, relevante informatie en de smartphone bezitter geeft via haar gedrag waardevolle informatie aan de winkelier. Doordat Bluetooth bakens en PowaTag kunnen communiceren wordt deze informatie zichtbaar in de app omgeving van PowaTag en met een klik op de knop betaald worden. Op deze wijze kan de winkelier de fysieke en online wereld aan elkaar verbinden en zo de winkelervaring sterk verbeteren.

 

Dan Wagner, e-commerce ondernemer en CEO van Powa Technologies over de kansen voor retailers: “De retail heeft het moeilijk en deze Bluetooth baken-technologie heeft een enorm potentieel om de winkelervaring te verbeteren. Winkelen wordt door het verbinden van de fysieke en online wereld steeds meer een boeiende ervaring. De retail doet er verstandig aan goed kijken naar de strategieën van de online winkels voor winkelervaring, personalisatie en klantbetrokkenheid en dit te combineren met alle voordelen van een fysieke winkel.

 

Bluetooth bakens helpen retailers om hun omzet te verhogen doordat ze gedrag van consumenten beter kunnen zien, begrijpen en er adequater op kunnen reageren. Bluetooth bakens op zich kunnen betalen niet gemakkelijker maken. Echter in combinatie met technologieën als PowaTag wordt betalen ineens revolutionair makkelijker.

 

Het aantal mobiele betalingen stijgt wereldwijd sterk en zeker in Europa, koploper in dit opzicht. Volgens de Ayden Global Mobile Payment Index was in augustus 2013 al 10% van alle betalingen op hun platform verricht met een smartphone. We weten dat dit aandeel sterk groeit. Smartphones nemen steeds meer de plaats in van de portemonnee. Bluetooth bakens zullen samen met de smartphone en diensten als PowaTag de winkelervaring dus revolutionair verbeteren. Het is nu de tijd voor retailers om daarop in te spelen.”

 

Over Powa Technologies

Powa is een internationale specialist die technologieën ontwikkelt voor de naadloze integratie van de fysieke retail en digitale wereld.
Het aanbod oplossingen van Powa is gemaakt voor een wereld waarin de consument de toekomst zelf in handen heeft – of dit nu een laptop, tablet of mobiel is. Met een brede keuzevrijheid, transparante prijzen, een afnemende merkgetrouwheid en een groot aantal koopkanalen wordt het voor de retailers nu nog lastiger om nieuwe klanten te trekken, deze tevreden te stellen en te behouden. Powa neemt de laatste barrières weg voor directe, wereldwijde transacties. Wij zijn er om de klant EN de verkoper te dienen.

 

www.powa.com

 

 

 Banner