Primera breidt uit in gaming met Microsoft Xbox prepaid cards
19-12-2013 14:14:20 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3061 | Tags:

Nadat Primera als eerste winkelketen, met ruim 450 winkels in Nederland, de Nintendo eShop Card introduceerde én de lancering van de Sony PlayStation prepaid card, start Primera vanaf deze week met de verkoop van Microsoft Xbox prepaid cards. Hiermee biedt het een volledig aanbod van prepaid gamecards.

 

Met de prepaid gamecards kunnen gamers een breed aanbod van online games en content aanschaffen zonder dat hiervoor een creditcard is vereist.

 

"De game markt is erg in beweging, voor 2013 verwachten wij een verdubbeling van de omzet. De introductie van de Sony PlayStation 4, maar ook een verdere uitbreiding van het digitale aanbod op de consoles heeft een positief effect op de resultaten." aldus assortimentsmanager Mikel van Soest. "Ook voor de komende jaren verwachten wij een positieve ontwikkeling van de gamecards doordat het aanbod verschuift van fysiek naar digitaal".

 

Primera is marktleider op het gebied van cadeaukaarten en vanaf oktober gestart met een afzonderlijke presentatie van de prepaid categorie. Naast gamecards bestaat het assortiment onder andere uit iTunes, Spotify, 3V, Videoland en Pathé Thuis.

 

Vanaf deze week zijn de Microsoft Xbox prepaid cards verkrijgbaar in ruim 450 Primera winkels. 

 

www.primera.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80263